Η πιο μεγάλη παραδοχή για την εικόνα της Αγγλίας στο Euro 2024: «Αρκετοί δεν ανταποκριθήκαμε...»

Έβαλε και τον εαυτό του μέσα και παραδέχθηκε ότι οι Άγγλοι διεθνείς δεν ήταν αυτοί που έπρεπε μέσα στο καλοκαίρι. Ο Χάρι Κέιν δεν κρύφτηκε για όσα συνέβησαν στο Euro 2024 και τόνισε πως ο ίδιος και αρκετοί συμπαίκτες του παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών. 



Η πιο μεγάλη παραδοχή για την εικόνα της Αγγλίας στο Euro 2024: «Αρκετοί δεν ανταποκριθήκαμε...»

Μπορεί τα «τρία λιοντάρια» να έφτασαν σε δεύτερο διαδοχικό τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως, ο Κέιν δεν στάθηκε σε αυτό. Ήθελε να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας πριν από τη νέα αρχή της εθνικής ομάδας με τον Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο και την αναμέτρηση με την Ιρλανδία για το Nations League. 

«Ήταν φανερό ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα θέλαμε. Τόσο εγώ, όσο και αρκετοί από τους συμπαίκτες μου δεν ανταποκριθήκαμε. Οι ατομικές μας επιδόσεις ήταν κατώτερες των απαιτήσεων. Παίρναμε νίκες, αλλά ξέραμε ότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε...

Έμπαινε μπροστά το ομαδικό πνεύμα που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Και στον τελικό μάς τιμώρησε η Ισπανία με το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιζε και τη φοβερή οργάνωση που είχε ως ομάδα», ήταν τα γεμάτα ειλικρίνεια λόγια του Χάρι Κέιν. 

Κώστας Ζάλιαρης