«Αυτός δεν κρατιέται»: Ο κόσμος της Τσέλσι βλέπει τον Σάντσο στις προπονήσεις και γεμίζει ελπίδα (vid)

Ο Τζέιντον Σάντσο θέλει να παρουσιάσει την πιο ώριμη εκδοχή του στην Τσέλσι, σε αυτή τη νέα ευκαιρία που παρουσιάστηκε στην καριέρα του και όσα έχει αρχίσει ήδη να κάνει στις προπονήσεις, προκαλούν τ’ αποθεωτικά σχόλια από τους οπαδούς των «μπλε».  



«Αυτός δεν κρατιέται»: Ο κόσμος της Τσέλσι βλέπει τον Σάντσο στις προπονήσεις και γεμίζει ελπίδα (vid)

Την τελευταία ώρα των μεταγραφών του καλοκαιριού κατάφερε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – αφού γι’ ακόμα μια σεζόν είχε μείνει πολύ πίσω στις επιλογές του Τεν Χαγκ – και η Τσέλσι που έδωσε τον Στέρλινγκ στην Άρσεναλ, έσπευσε και τον απέκτησε με δανεισμό.

Από τις πρώτες του προπονήσεις ο Σάντσο δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, σκοράρει με ευκολία, έχει αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια και ο Έντσο Μαρέσκα προσπαθεί με μικρές ομιλίες να τον βάλει στο κλίμα.

«Ανυπομονώ να τον δω στα επίσημα ματς», «Δεν κρατιέται για να λάμψει αυτό το παιδί και να δώσει απαντήσεις», «Έτοιμος για μεγάλα πράγματα», «Εκπληκτική αλλαγή κατεύθυνσης στις ντρίμπλες» και άλλα πολλά είναι τα σχόλια από τον κόσμο της Τσέλσι για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης