Μία ανάρτηση που «εξόργισε» τους φίλους της Ιρλανδίας: Τι ανέβασαν Ράις και Γκρίλις, μετά τη νίκη της Αγγλίας;

Συνεχίζει να προκαλεί ο Τζακ Γκρίλις τους Ιρλανδούς, η ανάρτησή του εξόργισε την πλειοψηφία. Μία φωτογραφία, δίπλα στον Ντέκλαν Ράις και μία περιγραφή που βρήκαν… αχρείαστη, μετά το «διπλό» της Αγγλίας εκεί!



Μία ανάρτηση που «εξόργισε» τους φίλους της Ιρλανδίας: Τι ανέβασαν Ράις και Γκρίλις, μετά τη νίκη της Αγγλίας;

Μπορεί η συμπεριφορά του Ντέκλαν Ράις να χαρακτηρίστηκε εξαιρετική από τους φίλους της Ιρλανδίας, καθώς δεν πανηγύρισε ποτέ το γκολ που σημείωσε απέναντί τους, με τη φανέλα της Αγγλίας, όμως ανάλογα σχόλια δεν έκαναν την εμφάνισή τους για τον Τζακ Γκρίλις.

Και αυτό διότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε κανονικά, κλείνοντας τα… αυτιά του και επιδεικνύοντας πως δεν επηρεάζεται διόλου από όσα ακούει, εντός αγωνιστικού χώρου.

Το ματς ολοκληρώθηκε, η Αγγλία επικράτησε και οι αντιδράσεις «κόπασαν», όμως μία νέα ανάρτηση του Τζακ Γκρίλις επανέφερε την εν λόγω κόντρα στο προσκήνιο. Ποια ήταν η ανάρτηση; Επρόκειτο για μία δική του φωτογραφία, μαζί με τον Ντέκλαν Ράις, θέλοντας να δείξει ποιοι ήταν οι δύο παίκτες των «τριών Λιονταριών» που έφεραν το «διπλό» μέσα στην Ιρλανδία.

Κάτω από την φωτογραφία, ο Γκρίλις σχολίασε το εξής: «In and out». Και προφανώς, η απόφασή του να αναφερθεί, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ξανά στο παιχνίδι, εκνεύρισε τους Ιρλανδούς!

Δημήτρης Μανάκος