Και μόνο γι' αυτή την μπαλιά, άξιζε το βραβείο Man of the Match στο Ιρλανδία - Αγγλία ο Άρνολντ! (vid)

Ο Λι Κάρσλεϊ τον αποθέωσε, ο Άρνολντ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Δουβλίνο, αναδείχθηκε κορυφαίος της αναμέτρησης με την Ιρλανδία, αλλά η μαγική μπαλιά προς τον Γκόρντον λίγο πριν το δεύτερο γκολ των «τριών λιονταριών» στο Aviva Stadium άξιζε από μόνη της το βραβείο του Man of the Match. 



Και μόνο γι' αυτή την μπαλιά, άξιζε το βραβείο Man of the Match στο Ιρλανδία - Αγγλία ο Άρνολντ! (vid)

O TAA - που επίσης έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ μαζί με τους Σαλάχ και Φαν Ντάικ - φρόντισε το απόγευμα του Σαββάτου να προσφέρει αυτή τη λεπτομέρεια που είναι ικανή να κάνει τη μεγάλη διαφορά. 

Λίγο πριν το δεύτερο γκολ της Αγγλίας κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο, ο Άρνολντ αποφάσισε να κάνει μια από τις γνωστές μακρινές μπαλιές του. 

Ο τρόπος που τροφοδότησε στο χώρο τον Γκόρντον, περνώντας τη μεταβίβαση ανάμεσα από τους αμυντικούς της Ιρλανδίας για να γίνει αποδέκτης της μπάλας ο εξτρέμ της Νιούκαστλ, άξιζε από μόνος του ένα βραβείο. 

Στη φάση αυτή, ο Γκόρντον μπορεί να μην πίστωσε ασίστ στον ΤΑΑ, αφού νικήθηκε από τον Κέλεχερ, όμως, ο Γκρίλις έκανε το 2-0 που χάρισε άνεση και θετικό ξεκίνημα για τα «τρία λιοντάρια» στο φετινό Nations League. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης