Η Σκωτία βρέθηκε κοντά σε έναν «ιστορικό» βαθμό, αλλά ο Κριστιάνο τα έχει… 901! (vids)

Τεράστιος Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσα χρόνια και αν περάσουν. Όσοι και αν τον κατακρίνουν ή δεν πείθονται από αυτόν. Το έκανε ξανά. Σκόραρε στο 88ο λεπτό, «λύτρωσε» την Πορτογαλία, «πλήγωσε» την Σκωτία, σημείωσε το 901ο γκολ στην καριέρα του και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Και ο δρόμος προς τα… 1000 συνεχίζεται!



Η Σκωτία βρέθηκε κοντά σε έναν «ιστορικό» βαθμό, αλλά ο Κριστιάνο τα έχει… 901! (vids)

Το ήθελε πολύ η Σκωτία. Πάλεψε πολύ για αυτό. Έκανε ό,τι ήταν δυνατό, για να καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Πορτογαλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην 6η επίσκεψή της.

Προηγήθηκε με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, με τον τέως παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Νάπολι, να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του στο Nations League.

Ωστόσο, παρότι η ομάδα του Στιβ Κλαρκ άντεξε στο ημίχρονο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να «καθαρίσει» το ματς. Αρχικά, ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε στο 54’ με σουτ εκτός περιοχής, με το αριστερό του πόδι.

Και μετά, το γήπεδο είχε… κατηφόρα και ο CR7 έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στο 83ο λεπτό, είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση. Πρώτα με το δεξί, μετά με το κεφάλι.

Έψαχνε το γκολ μέχρι τέλους! Και το βρήκε. Δικαιώθηκε. Στο 88ο λεπτό, όταν έκανε το tap in και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Το 901ο γκολ στην καριέρα του είναι γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος