Δημοσίευμα που δεν περίμεναν στο «Ολντ Τράφορντ» - Ο Άντονι είπε «ναι» σε αγγλική ομάδα, που δίνει 40 εκατομμύρια στη Γιουνάιτεντ!

Ο Άντονι είπε πως θα μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ολόκληρη τη σεζόν, ο ατζέντης του το επιβεβαίωσε, αλλά οι Άγγλοι γράφουν για «ναι» σε ομάδα έκπληξη, με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο!



Δημοσίευμα που δεν περίμεναν στο «Ολντ Τράφορντ» - Ο Άντονι είπε «ναι» σε αγγλική ομάδα, που δίνει 40 εκατομμύρια στη Γιουνάιτεντ!

Τι και αν ο ατζέντης του Άντονι ισχυρίζεται πως ο «πελάτης» του θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ», για ολόκληρη την τρέχουσα σεζόν;

Τι και αν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τον Άντονι να αφήνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μεταβαίνει στην Τουρκία, με τη μορφή δανεισμού;

Κάθε σενάριο μπορεί να έχει ρεαλιστική βάση, αλλά αισίως ένα ακόμα, φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνισή του. Για την ακρίβεια, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικής ομάδας. Και όχι μόνο αυτό. Θέλει να πάει κιόλας!

Έχει δηλαδή πει «ναι», σε ένα υποθετικό σενάριο δανεισμού ή σε μία πώληση της τάξεως των 40 εκατομμυρίων, που θα προκύψει τον Ιανουάριο. Ο λόγος για τη Νιούκαστλ! Λέτε; Προφανώς και θα είναι κάτι που ουδείς περίμενε, με τον Μιγκέλ Αλμιρόν να εξακολουθεί να βλέπει αβέβαιο το μέλλον του στο Μάντσεστερ!

Δημήτρης Μανάκος