«Μην το ξανακάνεις αυτό στα γενέθλιά μου...»: Γι' αυτό ο Μπρούνο Φερνάντες πείσμωσε για τη νίκη κόντρα στη Σκωτία (vid)

Ο ΜακΤόμινεϊ έβαλε μπροστά τους Σκωτσέζους, ο Μπρούνο όμως δεν θα το άφηνε έτσι. Όχι αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, στην 600η του παρουσία ως επαγελματίας ποδοσφαιριστής. Και γι' αυτό συνείσφερε στη μεγάλη ανατροπή της Πορτογαλίας, «τιμωρώντας» τον καλό του φίλο και νυν μέσο της Νάπολι. 



«Μην το ξανακάνεις αυτό στα γενέθλιά μου...»: Γι' αυτό ο Μπρούνο Φερνάντες πείσμωσε για τη νίκη κόντρα στη Σκωτία (vid)

Ο ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε προσωρινά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης της Κυριακής στη Λισαβόνα κόντρα στη Σκωτία, έχοντας δει τους Βρετανούς να παίρνουν κεφάλι στο σκορ από το πρώτο μέρος με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. 

Ο πρώην χαφ των «κόκκινων διαβόλων» και νυν της Νάπολι έδωσε το προβάδισμα στη χώρα της πατρίδας του, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια και με σκυμμένο το κεφάλι από το ματς. 

Χάρηκε φυσικά που ξαναείδε τους Νταλότ και Μπρούνο λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είχε λάβει υπόψιν του κάτι πολύ σημαντικό για τη μέρα της αναμέτρησης. Και του το θύμισε ο Μπρούνο. 

«Μην ξανασκοράρεις στα γενέθλιά μου» του έγραψε με χιούμορ ο Πορτογάλος σταρ, που είχε κι ένα δικό του, εξτρά κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης