Κρίση στο ιδιοκτησιακό της Τσέλσι: Προσπάθεια «εξουδετέρωσης» του Μπόελι, ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά!

Η Τσέλσι έχει... τσακωθεί με την ηρεμία και την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, χρόνια τώρα, με τις νεότερες πληροφορίες από την Αγγλία να κάνουν λόγο για ξεκάθαρη κρίση στο ιδιοκτησιακό τοπίο! Η Clearlake Capital θέλει να εξαγοράσει το ποσοστό των μετοχών του Τοντ Μπόελι, να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του, τη στιγμή που εκείνος αντιστέκεται σε αυτό το ενδεχόμενο! 



Κρίση στο ιδιοκτησιακό της Τσέλσι: Προσπάθεια «εξουδετέρωσης» του Μπόελι, ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο ... καπνός των προηγούμενων ημερών τελικά προερχόταν από μια πολύ δυνατή φωτιά σε ό,τι αφορά στους μετόχους της Τσέλσι. 

Βάσει του ρεπορτάζ του εν λόγω Μέσου, η Clearlake Capital, στην οποία ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «μπλε», θέλει όντως να εξαγοράσει το ποσοστό του Τοντ Μπόελι και να ελαχιστοποιήσει, αν όχι να εκμηδενίσει, τα καθήκοντά του στο κλαμπ. 

Μάλιστα, οι δυο πλευρές φέρονται να βρίσκονται... στα μαχαίρια, με αλληλοκατηγορίες για άσκηση επιρροής στη λήψη αποφάσεων στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. 

Επιπλέον, όπως αναφέρει από την πλευρά του το Athletic, η πρόσληψη και ο τρόπος που δεν στηρίχθηκε και εν τέλει απομακρύνθηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι ένας από τους κύριους λόγους της κόντρας που έχει προκύψει, όπως επίσης και η καθυστέρηση στις εξελίξεις που αφορού το γηπεδικό. 

Από την πλευρά του, ο Μπόελι εμφανίζεται κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών του, ενώ, φέρεται να μην έχει καμία πρόθεση ν' αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, ακόμα κι αν του ασκηθούν πιέσεις για να το κάνει. 

Κώστας Ζάλιαρης