Ετοιμάζεται για την 100άρα ο Κέιν στο «Γουέμπλεϊ», με στόχο το 2x2 με την Αγγλία

Το σπουδαίο κατόρθωμα των 100 συμμετοχών με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο θα γιορτάσει ο Χάρι Κέιν το βράδυ της Τρίτης κόντρα στους Φινλανδούς και δεν υπάρχει πιο ιδανική περίσταση για επιστροφή στα γκολ, από αυτή την αναμέτρηση στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League.



Ετοιμάζεται για την 100άρα ο Κέιν στο «Γουέμπλεϊ», με στόχο το 2x2 με την Αγγλία

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» θα φτάσει στο τριψήφιο νούμερο συμμετοχών με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας σε αυτή τη νέα αρχή που πραγματοποιεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του με τον Λι Κάρσλεϊ στην άκρη του πάγκου. 

Μετά το 2-0 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο με τα τέρματα των Ράις και Γκρίλις, ο Κέιν θέλει στην επιστροφή των «τριών λιονταριών» στο «Γουέμπλεϊ» να συνδυάσει την περίσταση με τη δική του επαναφορά στα γκολ με τη φανέλα της χώρας του, έπειτα από τον ημιτελικό του Euro 2024. 

Ο νυν στράικερ της Μπάγερν Μονάχου που ακόμα κυνηγά τίτλους, αφού στην πρώτη του σεζόν στη Βαυαρία δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, σχολίασε χαρακτηριστικά πως: «Βλέποντας όλα αυτά που κάνει ο Κριστιάνο και την ένταση με την οποία αγωνίζεται στα 39 του χρόνια, εμπνέομαι για να συνεχίσω κι εγώ όσο περισσότερο μπορώ». 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης