Πήγε να τα κάνει... μούσκεμα η Ουαλία, αλλά έφυγε με το μεγάλο «διπλό» από το Μαυροβούνιο

Αν και προηγήθηκε με δύο τέρματα από το πρώτο τρίλεπτο και θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» το ματς, η Ουαλία πήγε να τα κάνει... μούσκεμα μαζί με την καταρρακτώδη βροχή, αλλά έφυγε από το Μαυροβούνιο με το υπέρ της 2-1, εξασφαλίζοντας την πρώτη νίκη στο φετινό Nations League! 



Πήγε να τα κάνει... μούσκεμα η Ουαλία, αλλά έφυγε με το μεγάλο «διπλό» από το Μαυροβούνιο

Ουδείς από την ουαλική ομάδα θα μπορούσε να φανταστεί πως ένα τέτοιο παιχνίδι με ένα τέτοιο φοβερό ξεκίνημα και ένα τόσο καλό πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προκαλέσει μπελάδες και ανησυχία για το σύνολο του Κρεγκ Μπέλαμι. 

Μόλις στα 37 δευτερόλεπτα ο Κίφερ Μουρ σκόραρε για το 1-0, ήρθε και ο Χάρι Γουίλσον με «κεραυνό» εκτός περιοχής να γράψει το 2-0 στο τρίτο λεπτό και η εικόνα των «δράκων» ήταν εντυπωσιακή. Τόσο, που ενίσχυσε τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι Ουαλοί από την ισοπαλία με τους Τούρκους, το βράδυ της Παρασκευής. 

Οι Μαυροβούνιοι αφυπνίστηκαν στο δεύτερο μέρος, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αδυνατούσαν να εκμεταλλευτούν τους χώρους που έβρισκαν, ευτυχώς για εκείνους είδαν τον Μουρ ν' αστοχεί προ κενής εστίας και στο 73' ο Καμάι μείωσε εύκολα σε 2-1 από ασίστ του Κρστόβικ. Όση νευρικότητα κι αν προκλήθηκε στην Ουαλία στα τελευταία λεπτά, κράτησε το υπέρ της σκορ και πήρε όλους τους βαθμούς από το παιχνίδι. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης