Ο σοβαρός τραυματισμός του Έντεγκααρντ και το «θα πρέπει να περιμένουμε» του γιατρού της Νορβηγίας (vid)

Ο τραυματισμός του Μάρτιν Έντεγκααρντ έδειξε από την πρώτη στιγμή σοβαρός με τον τρόπο που γύρισε ο αστράγαλός του, αν και ο αρχηγός της Άρσεναλ πατούσε καλύτερα το πόδι του μετά το φινάλε του ματς. Παρ' όλα αυτά, ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας, ζήτησε υπομονή...



Ο σοβαρός τραυματισμός του Έντεγκααρντ και το «θα πρέπει να περιμένουμε» του γιατρού της Νορβηγίας (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα και οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» θα περιμένουν με αγωνία τη νεότερη ενημέρωση από τους Νορβηγούς για τον Μάρτιν Όντεγκααρντ, αν και αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο να είναι έτοιμος για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Τότεναμ. 

Ο τρόπος που γύρισε ο αστράγαλός του στο ματς με την Αυστρία λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο πόνος και η αναγκαστική αλλαγή, προφανώς και έχουν τρομάξει τους ανθρώπους της Άρσεναλ, με το γιατρό των Νορβηγών, Όλα Σαντ, να λέει: 

«Φαίνεται κάπως καλύτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Τέτοιου είδους τραυματισμοί είναι περίεργοι και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις κατευθείαν, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τη σοβαρότητα και το πώς θα εξελιχθεί το πρόβλημα...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης