Ωριμάζει η σκέψη για μετακόμιση της Τσέλσι, σχεδιάζει νέο γήπεδο στο Earls Court!

Η Τσέλσι δεν «χωράει» πια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ωριμάζει όλο και περισσότερο η σκέψη των αφεντικών και των διοικούντων για μετακόμιση και ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή του Earls Court στο Λονδίνο. 



Ωριμάζει η σκέψη για μετακόμιση της Τσέλσι, σχεδιάζει νέο γήπεδο στο Earls Court!

Αποκλειστικό δημοσίευμα του Guardian αναφέρει πως η Clearlake Capital, ιδιοκτήτρια εταιρεία των «μπλε», θέλει η σύγχρονη εποχή της ομάδας να περιλαμβάνει και ένα νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 42.000 θέσεων του «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Κι αφού το ιστορικό «σπίτι» της Τσέλσι δύσκολα μπορεί να πάρει άλλα έργα ανακαίνισης λόγω και των εμποδίων που προκύπτουν με τις γύρω εκτάσεις, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης και μετακόμισης σε νέο γήπεδο, που θ' ανεγερθεί στο Earls Court.

Βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, στην Τσέλσι έχουν εξετάσει την περιοχή στην οποία θα υπάρξει ολοκληρωτική ανάπλαση και έχουν βρει το σημείο το οποίο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει την τοποθέτηση της νέας έδρας της ομάδας, σχεδιάζοντας μάλιστα και το απαραίτητο πλάνο που θα παρουσιαστεί στο συμβούλιο του Hammersmith and Fulham, αλλά και στο Royal Borough του Kensington and Chelsea. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης