Τι συνέβη με το Τότεναμ – Άρσεναλ και τις φανέλες στο ντέρμπι; H Premier League παρενέβη, γιατί υπήρχε πολύ… άσπρο!

Σοβαρό ζήτημα προέκυψε για το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ. Όλα στο… μαύρο για τους «κανονιέρηδες», στα άσπρα οι γηπεδούχοι. Ο λόγος; Το γεγονός πως το πολύ άσπρο χρώμα της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα, θα «μπέρδευε»!



Τι συνέβη με το Τότεναμ – Άρσεναλ και τις φανέλες στο ντέρμπι; H Premier League παρενέβη, γιατί υπήρχε πολύ… άσπρο!

Πλησιάζει η επιστροφή της Premier League, βρισκόμαστε μία «ανάσα» από το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου την Κυριακή και το Λονδίνο ετοιμάζεται να χωριστεί ξανά στη μέση.

Η Τότεναμ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ στην 4η στροφή του πρωταθλήματος και οι «κανονιέρηδες» φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, παρά τους αρκετούς τραυματισμούς που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Θα λείψει κατά πάσα πιθανότητα ο Μαρτίν Έντεγκααρντ, θα είναι εκτός ο Μικέλ Μερίνο, είναι αμφίβολος ο Ρικάρντο Καλαφιόρι, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια για την επιστροφή του Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως δημιουργήθηκε σοβαρό ζήτημα με τις εμφανίσεις που θα φορέσουν οι δύο ομάδες στο ντέρμπι της Κυριακής. Και έπειτα από παρέμβαση της Premier League, οι φιλοξενούμενοι θα φορέσουν την μαύρη εμφάνισή τους και η Τότεναμ τη φανέλα που φορά, σε κάθε περίπτωση που καλείται να αγωνιστεί στο «Έμιρεϊτς».

Για ποιον λόγο συνέβη αυτό και η Άρσεναλ δεν θα φορέσει τα παραδοσιακά «χρώματά» της; Διότι η PGMOL είπε πως η εμφάνιση της Άρσεναλ περιλαμβάνει πολύ άσπρο, πράγμα που θα… μπερδεύει. Έλαβε χώρα συζήτηση για κόκκινες κάλτσες και σορτσάκι, το αίτημα απορρίφθηκε και για τον λόγο αυτόν, η εμφάνιση θα είναι «ολόμαυρη»!

Δημήτρης Μανάκος