«Στη φυλακή… άμεσα»: «Σοκ» για Γιουνάιτεντ και Σερ Άλεξ, για πρώην παίκτη των 181 ματς και τριών γκολ στο Champions League!

Ο Άντερσον αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση, αφού αρνήθηκε να πληρώσει διατροφή για τη σύζυγό του και τα εννιά παιδιά του. 



«Στη φυλακή… άμεσα»: «Σοκ» για Γιουνάιτεντ και Σερ Άλεξ, για πρώην παίκτη των 181 ματς και τριών γκολ στο Champions League!
Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε από το βραζιλιάνικο δικαστήριο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον, ο οποίος κατηγορείται πως αρνούνταν να πληρώσει για εννέα μήνες διατροφή για τη σύζυγό του και τα εννιά παιδιά του.


Το ποσό που όφειλε εκτιμάται να είναι στα 55 χιλιάδες ευρώ και ο ίδιος χρειάζεται να πληρώσει εγγύηση ύψους 45 χιλιάδων προκειμένου να αποφυλακιστεί. 

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος κατηγορείται. Το 2020 συμμετείχε σε υπόθεση για ξέπλυμα 4,7 εκατομμυρίων λιρών μέσω κρυπτονομισμάτων. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η έρευνα που είχε διεξαχθεί εναντίον του, μπόρεσε να αποδείξει αυτή την εμπλοκή του παίκτη. 

Ο Άντερσον είχε κοστίσει στην Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2007, 25 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για εκείνη την εποχή, για τη μεταγραφή του από την Πόρτο. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέκτησε τέσσερις φορές την Premier League και το Champions League του 2007/08.