Μαγικό ξεκίνημα από Χράφενμπερχ: Ο Σλοτ τον δούλεψε για τη Λίβερπουλ και τον καμάρωσε με την Ολλανδία

Έχει παίξει όλα τα ματς. Έχει στιγμές που κάνει πράγματα στο γήπεδο και δείχνει πως βρίσκεται στα καλύτερα φεγγάρια του. Ο Άρνε Σλοτ τον έχει δουλέψει αρκετά και αυτό το εκμεταλλεύτηκε και ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ράιαν Χράφενμπερχ κάνει φοβερό ξεκίνημα στη νέα σεζόν…  



Μαγικό ξεκίνημα από Χράφενμπερχ: Ο Σλοτ τον δούλεψε για τη Λίβερπουλ και τον καμάρωσε με την Ολλανδία

Ο Ολλανδός χαφ της Λίβερπουλ από τη μέρα που ξεκίνησε να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Σλοτ στο Μέρσεϊσαϊντ, δείχνει να έχουν πατηθεί όλα τα «κουμπιά» του, προκειμένου να μπορεί κι εκείνος με τη σειρά του να πατάει γκάζι στο χορτάρι.

Έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια, παίζοντας τόσο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στα δυο ματς της Ολλανδίας στο Nations League. Απέναντι στη Γερμανία στην ισοπαλία (2-2) με τα «πάντσερ» κατέγραψε ασίστ, αλλά και έβγαλε αδιανόητη μπαλιά προς τον Σίμονς, για να γίνει viral… επί μέρες.

 

 

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχει καταγράψει τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες (17), έχει τα περισσότερα επιτυχημένα τάκλιν (8) και έχει πετύχει τις περισσότερες παρεμβάσεις σε φάσεις αντιπάλων (7).

Αν δεν ήταν ο Σαλάχ, ο Ντίας, ο Ζότα και η μεταγραφή του Κιέζα, ο Χράφενμπερχ θα λάμβανε τους διθυράμβους που του αναλογούν βάσει των όσων κάνει στο ξεκίνημα αυτής της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης