«Καταλάβατε τι είπε ο Κριστιάνο για τη Γιουνάιτεντ; Είναι μακριά μας όμως!» - «Σάλος» με τον Τεν Χαγκ και τις δηλώσεις του!

«Ξέσπασμα» και πάλι από τον Έρικ Τεν Χαγκ προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά όσα είπε, υπονοεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κατακτήσει την Premier League!



«Καταλάβατε τι είπε ο Κριστιάνο για τη Γιουνάιτεντ; Είναι μακριά μας όμως!» - «Σάλος» με τον Τεν Χαγκ και τις δηλώσεις του!

Είναι δεδομένο πως η σχέση του Έρικ Τεν Χαγκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι η καλύτερη δυνατή, μετά τον πρότερο βίο τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά, υπήρξε ένα διάστημα ηρεμίας, έως ότου ο Πορτογάλος να βγει ξανά, με δηλώσεις του, και να παραθέσει την άποψή του για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ρωτήθηκε για αυτό, μίλησε για εξέλιξη, είπε πόσο τους αγαπά, γεγονός που δεν αλλάζει, αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ εκνευρίστηκε.

Απάντησε μία φορά για τα σχόλια του Κριστιάνο και αισίως το έκανε ξανά, μερικές ώρες πριν από τη σέντρα της 4ης αγωνιστικής της Premier League. Κάλεσε όλους να μπουν στη διαδικασία να διαβάσουν και πάλι τις δηλώσεις του και ξεκαθάρισε πως τον ενοχλεί το να… υποτιμούν την ομάδα του.

Διότι αυτό που υπονόησε επί της ουσίας ο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Ολλανδό, είναι πως η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κατακτήσει την Premier League!

Δημήτρης Μανάκος