Ο Αντσελότι έκανε επική καζούρα στον Μπέλιγχαμ και τον άφησε να... ψάχνεται: «Τον λάθος αδερφό πήρα, θα φέρω τον άλλον στη Ρεάλ»!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν θα ξεχάσει ποτέ την παγωμάρα που αισθάνθηκε, μέχρι να καταλάβει πως ο Κάρλο Αντσελότι του έκανε πλάκα όταν του έλεγε πως «πήρα τον λάθος αδερφό στη Ρεάλ Μαδρίτης» και ήθελε να κινηθεί και για τον Τζόουμπ που αγωνίζεται στη Σάντερλαντ!  



Ο Αντσελότι έκανε επική καζούρα στον Μπέλιγχαμ και τον άφησε να... ψάχνεται: «Τον λάθος αδερφό πήρα, θα φέρω τον άλλον στη Ρεάλ»!

Ο Κάρλο Αντσελότι πέρα από το απόλυτα αυστηρό και επαγγελματικό του ύφος, έχει και μια πλευρά που τη δείχνει αραιά και που μεν, αλλά όταν το κάνει, τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό. Κάπως έτσι συνέβη και με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε εκείνος στο κανάλι του στο Youtube! 

Ο Άγγλος σούπερ σταρ που από την πρώτη του σεζόν στέφθηκε Πρωταθλητής Ισπανίας και Ευρώπης με τους «μερένγκες», άργησε να καταλάβει το χιούμορ του Don Carlo το πρώτο διάστημα της συνεργασίας τους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». 

Έπειτα από ένα ματς της Σάντερλαντ όπου ο αδερφός του Τζουντ, ο Τζόουμπ, είχε πετύχει δυο γκολ, ο Αντσελότι έλεγε στον ποδοσφαιριστή του: «Τον λάθος αδερφό πήραμε... Αλήθεια, θα πω να κάνουμε κίνηση και για τον άλλον...». 

Ο χαφ της Ρεάλ άρχισε ν' απορεί με όσα άκουγε και ρωτούσε: «Και πού θα χωρέσει για να παίξει, κόουτς;», με τον Αντσελότι να συνεχίζει την πλάκα και να του απαντά: «Θα τον βάλω στη θέση σου»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης