«Σε δύσκολη θέση ο Κούπερ, χάνει τ' αποδυτήρια της Λέστερ»!

Με μόλις έναν βαθμό από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και με κακές εμφανίσεις, ο Στιβ Κούπερ φέρεται να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στη Λέστερ, με ορισμένους εκ των ποδοσφαιριστών του ν' αμφισβητούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 



«Σε δύσκολη θέση ο Κούπερ, χάνει τ' αποδυτήρια της Λέστερ»!

Η Λέστερ έχει πραγματοποιήσει τρομερά μουδιασμένο ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Και μπορεί να πήρε βαθμό από την Τότεναμ στην πρεμιέρα, αλλά γενικότερα οι εμφανίσεις της ομάδας είναι τέτοιες που κάθε άλλο παρά πείθουν τον κόσμο. 

Αυτό συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρχίζουν να έχουν αμφιβολίες για τις δυνατότητες του Στιβ Κούπερ και την ικανότητά του να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο. 

Ο πρώην κόουτς της Νότιγχαμ Φόρεστ - από την οποία απολύθηκε προκειμένου να μην πέσει κατηγορία η ομάδα - φέρεται να βρίσκεται ήδη σε πολύ δύσκολη θέση έπειτα από μόλις τρεις αγωνιστικές. 

Οι «αλεπούδες» αντιμετωπίζουν την Πάλας στο Λονδίνο το απόγευμα του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική της κορυφαίας Λίγκας... 

Κώστας Ζάλιαρης