Μία σπουδαία ημέρα για την Μπράιτον: Τεράστια… τιμή από την Premier League, δίπλα στον κορυφαίο Έρλινγκ Χάαλαντ!

Απόλυτη δικαίωση, φοβερή στιγμή για την Μπράιτον του Χούρτσελερ στα βραβεία της Premier League για τον μήνα Αύγουστο. Ξεπέρασε Πεπ Γκουαρδιόλα, Άρνε Σλοτ και Μικέλ Αρτέτα και θύμισε… Άγγελο Ποστέκογλου. Ουδείς πάντως, θα μπορούσε να κάνει κάτι ανάλογο με τον Έρλινγκ Χάαλαντ!



Μία σπουδαία ημέρα για την Μπράιτον: Τεράστια… τιμή από την Premier League, δίπλα στον κορυφαίο Έρλινγκ Χάαλαντ!

Και φτάσαμε στις 13 του μηνός. Μία ημέρα πριν από την έναρξη της τέταρτης αγωνιστικής της Premier League, με τη Λίγκα να απονέμει τα βραβεία των κορυφαίων για τις πρώτες 30 ημέρες της σεζόν.

Θα μαθαίναμε ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής της Premier League για τον μήνα Αύγουστο, αλλά και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αναλογικά με την ψηφοφορία που έλαβε χώρα.

Η αλήθεια είναι πως τον δεύτερο τον γνωρίζαμε. Έχει άλλωστε πραγματοποιήσει απίθανα πράγματα ο Έρλινγκ Χάαλαντ, για να μπορέσει κάποιος άλλος να είναι καλύτερός του. Δύο χατ-τρικ σε τρία ματς, επτά γκολ σε 270 αγωνιστικά λεπτά και το 3ο βραβείο «παίκτη του μήνα» είναι δικαίως δικό του!

Ωστόσο, η… έκπληξη, αν λογίζεται ως τέτοια, αφορά τον κορυφαίο προπονητή του Αυγούστου. Πολλοί περίμεναν τον Άρνε Σλοτ, με το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Λίβερπουλ και τα τρία συνεχόμενα clean sheets. Άλλοι τον Πεπ Γκουαρδιόλα, εξαιτίας της σταθερότητας που επιδεικνύει η Μάντσεστερ Σίτι, δίχως τον Ρόδρι!

Εν τέλει, ο Φαμπιάν Χούρτσελερ είναι πρώτος! «Γράφει» ιστορία στην Premier League, γίνεται ο νεότερος προπονητής που παίρνει το εν λόγω βραβείο και ο πρώτος που το καταφέρνει μετά τον Άγγελο Ποστέκογλου, στον πρώτο του μήνα στην τεχνική ηγεσία μίας ομάδας. Σπουδαία ημέρα για την Μπράιτον, δικαίωση για τον νεαρό coach, που έχει την ομάδα του στην 3η θέση, με δύο νίκες και μία ισοπαλία στο Βόρειο Λονδίνο με την Άρσεναλ!

Δημήτρης Μανάκος