Ο Τεν Χαγκ ζήτησε άλλη μία μεταγραφή από τη Γιουνάιτεντ και του είπαν «όχι» - Γνωστό το όνομα, στα 75 εκατομμύρια η τιμή!

Μία ακόμη μεταγραφή είχε ζητήσει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Και αισίως, μαθεύτηκε το όνομα του ποδοσφαιριστή, για τον οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έπρεπε να δώσουν 75 εκατομμύρια!



Ο Τεν Χαγκ ζήτησε άλλη μία μεταγραφή από τη Γιουνάιτεντ και του είπαν «όχι» - Γνωστό το όνομα, στα 75 εκατομμύρια η τιμή!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι, ικανοποιώντας επί της ουσίας, όλες τις απαιτήσεις του Έρικ Τεν Χαγκ, όμως ο Ολλανδός ήθελε έναν ποδοσφαιριστή ακόμη.

Για την ακρίβεια, επιθυμούσε περαιτέρω ενίσχυση της άμυνάς του, με τον Ολλανδό να ζητά και τον Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ από την Έβερτον, προκειμένου να πλαισίωνε τον Μαρτίνες, αλλά και τον Ντε Λιχτ που αφίχθη εν τέλει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ωστόσο, σύμφωνα με το ESPN, ο γενικός διευθυντής του club, Ομάρ Μπεράντα, επέμενε να τηρήσει η ομάδα τις σταθερές αποτιμήσεις που είχε για τους παίκτες, αντί να υποκύψει στις απαιτήσεις της πώλησης των συλλόγων που ήθελαν να έχουν κέρδος.

Αναφέρεται ότι η Γιουνάιτεντ αποτίμησε τον Μπράνθγουεϊτ μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων λιρών. Περίπου 15 εκατομμύρια κάτω δηλαδή από το ελάχιστο ποσό των 75 εκατομμυρίων λιρών που ήθελε η Έβερτον για τον αμυντικό της!

Ο ίδιος ο Berrada άλλωστε, είπε: «Ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι σχετικά με τις αποτιμήσεις που δίναμε στους παίκτες που επρόκειτο να έρθουν και τα καταφέραμε καλά το καλοκαίρι!»

Δημήτρης Μανάκος