Οι δύο άσοι του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Στήριξη στις έδρες, σε League One και National League!

Ώρα για στοίχημα, ώρα για εκτίμηση, ώρα για προβλέψεις, ώρα για ταμείο. Συντηρητικά αυτήν την εβδομάδα, αφήνω την Championship για λίγο και σας προτείνω δύο άσους από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Στόχος; Το απόλυτο σε League One και National League! Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου…



Οι δύο άσοι του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Στήριξη στις έδρες, σε League One και National League!

Ήρθε ξανά η αγαπημένη μας στιγμή! Ήρθε το Σαββατοκύριακο, επιστρέφει η Premier League μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και το κουπόνι του στοιχήματος… γεμίζει και πάλι.

Αναρίθμητες αναμετρήσεις, πολλές επιλογές και αυτή την εβδομάδα επιλέγω να κάνω την «έκπληξη». Παρότι η Championship ως στιγμής πηγαίνει καλά και μας έχει δικαιώσει πλήρως, εγώ θα μπω στη διαδικασία να επιλέξω δύο άσους από μικρότερες κατηγορίες.

Τον άσο της Ρόδεραμ με την Μπέρτον και αυτόν της Μπαρνέτ με την Μπρέιντρι. Το πρώτο παιχνίδι το συναντά κανείς στη League One, στην 3η δηλαδή κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Σκοράρουν σε τρία συνεχόμενα ματς οι γηπεδούχοι, αήττητοι στα τέσσερα τελευταία οι φιλοξενούμενοι.

Στηρίζω τη Ρόδεραμ όμως, είναι ανώτερη ως σύνολο και συνολικά, δεν έχει χάσει σε επίσημο ματς στην έδρα της, από τις 5 Απριλίου και το 1-0 από την Πλίμουθ.

Όσον αφορά την δεύτερη συνάντηση; Κατεβαίνουμε στη National League και εμπιστευόμαστε τη φόρμα. Έκτη είναι η Μπαρνέτ με 15 βαθμούς μετά από οκτώ παιχνίδια, στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Δεν πείθει διόλου η Μπρέιντρι, σκοράρει κατά μέσο όρο μία φορά ανά δύο ματς!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(17:00) Ρόδεραμ – Μπέρτον 1 στο 1.60

(17:00) Μπαρνέτ – Μπρέιντρι 1 στο 1.40