Το μεγάλο «όπλο» της Ρέντινγκ, το G/G της αγωνιστικής και ένα… bonus!

Διαβάστε την πρόταση του England365 και του Δημήτρη Μανάκου, με φόντο τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (13/09) στο «Νησί»! Ξανά μικρότερες κατηγορίες, στόχος το κέρδος «επί τέσσερα», αλλά αυτήν την εβδομάδα έχουμε και ένα… bonus!



Το μεγάλο «όπλο» της Ρέντινγκ, το G/G της αγωνιστικής και ένα… bonus!

Οι εθνικές ομάδες έλαβαν τέλος, οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας δεν σταμάτησαν ποτέ και αισίως, μπαίνουμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι της League One και ένα της League Two. Της 3ης και της 4ης κατηγορίας δηλαδή και αυτήν την φορά, θα ξεκινήσουμε… ανάποδα. Να μας πάει… γούρι και να συνεχίσουμε το απόλυτο που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα!

Πάμε από κάτω προς τα πάνω. Εκκίνηση λοιπόν από τη League Two, με την Καρλάιλ να υποδέχεται την Φλίτγουντ. Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ομάδες, αν αναλογιστεί κανείς πως η πρώτη αναζητά ακόμη τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Πολ Σίμπσον, ενώ η δεύτερη έχει ως στόχο αποκλειστικά την άνοδο.

Δεν είναι απλό το ματς, στηρίζουμε περισσότερο τους φιλοξενούμενους του Τσάρλι Άνταμ, αλλά θα το πάμε… διαφορετικά. Επιλέγουμε αμφίσκορο παιχνίδι, με σύμμαχο την παράδοση. Επτά φορές έχουν βρεθεί, όλα έχουν τελειώσει στο G/G.

Περνάμε στη League One και στη συνάντηση της Ρέντινγκ με τη Λέιτον Όριεντ. Μοιάζει… αμφίρροπο, αλλά η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι είναι πολύ ανώτεροι. Πέντε σερί νίκες στην έδρα τους, πείθουν, είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι και απαλλαγμένοι από χρέη και οικονομικά ζητήματα. Θεωρούμε πως θα επιβεβαιώσουν τον άσο και θα υποχρεώσουν τη Λέιτον Όριεντ στην 3η συνεχόμενη ήττα της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ποιο είναι το… bonus θα αναρωτιέστε. Βλέπω πάρα πολύ ένα παιχνίδι της Premier League, το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει συνδυαστικά με τα δύο προηγούμενα και να ανεβάσει την απόδοση.

Μπράιτον – Ίπσουιτς λοιπόν… Και αυτό G/G. Δέχεται φάσεις η Μπράιτον ως στιγμής, με την ίδια ευκολία με την οποία δημιουργεί. Την ίδια ώρα, η Ίπσουιτς δεν φοβάται, παίζει ανοιχτά, θυμίζει κάτι από την περσινή Λούτον… Γιατί όχι;

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου από τη Novibet:

(17:00) Ρέντινγκ – Λέιτον Όριεντ 1 στο 1.80

(17:00) Καρλάιλ – Φλίτγουντ G/G στο 1.75

(17:00) Μπράιτον – Ίπσουιτς G/G στο 1.80