Το «διπλό» της Τσέλσι στο Vitality το αγοράζεις δίχως δεύτερη κουβέντα

Ο Big Ben είναι πάλι εδώ! Μετά το εντυπωσιακό «ταμείο» του περασμένου Σαββάτου με το 2-0 των Άγγλων στο Δουβλίνο, η επιστροφή της αγαπημένης μας Πρέμιερ Λιγκ μάς επαναφέρει όλους στους καταιγιστικούς ρυθμούς της δράση και φυσικά δεν γινόταν να μην έχουμε εξετάσει στοιχηματικά την 4η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος!  



Το «διπλό» της Τσέλσι στο Vitality το αγοράζεις δίχως δεύτερη κουβέντα

Καλημέρα σε όλους! Στέκομαι αγέρωχος μετά το ταμείο στην πρώτη αγωνιστική του Nations League, πήρα κι εγώ τις ανάσες μου όπως όλοι αυτές τις μέρες με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και ξημέρωσε ξανά ένα από τα αυτά τα πολλά Σάββατα που περιμένουμε να έρθει το μεσημέρι για να γεμίσουν τα αγγλικά γήπεδα!

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα και πώς θα συνεχίσουμε με κέρδος…

Θα μου πει κάποιος «και πώς γίνεται να είναι τόσο χάλια και να συνεχίσει έτσι η Έβερτον;». Εύλογη απορία και σκέψη. Ωστόσο, όσο κι αν η Βίλα πραγματοποίησε μουδιασμένο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, δεν θεωρώ ότι εντός έδρας κόντρα στην ομάδα του Έντι Χάου θα έχει πρόβλημα να πάρει αυτό που θέλει. Και δεν μπορώ να σκεφτώ καθόλου κάποιον τρόπο με τον οποίο δεν θα έχει γκολ η αναμέτρηση. Γι’ αυτό και θα επιλέξω το ασιατικό Over 2,75 στη Novibet με απόδοση 1.91.

Για τη σημερινή μας δυάδα θα επιλέξω και το βραδινό παιχνίδι της Μπόρνμουθ με την Τσέλσι. Όποια κι αν είναι τα προβλήματα των «μπλε», όσα κι αν χρειάζονται διόρθωση από τον Έντσο Μαρέσκα, η απόδοση για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας είναι τέτοια που δεν μπορείς να την αφήσεις έτσι. Το 2,15 στο οποίο προσφέρεται το «διπλό» στο Vitality Stadium είναι δελεαστικό, ακόμα κι αν το σύνολο του Ιραόλα είναι αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα και προέρχεται από το τρομερό πέρασμα από το «Γκούντισον Παρκ» με την ανατροπή στο φινάλε.

Συνοπτικά η πρόταση του Big Ben στο england365:

(17:00) Άστον Βίλα – Έβερτον: Ασιατικό Over 2,75 με απόδοση 1.91

(22:00) Μπόρνμουθ – Τσέλσι: 2 με απόδοση 2,15