Το «μπαμ» της αγωνιστικής το έκανε ο Ρούνεϊ, η Κάρντιφ έχει σοβαρά προβλήματα! (vids)

Τεράστια νίκη της Πλίμουθ απέναντι στη Σάντερλαντ στις καθυστερήσεις, σπουδαία στιγμή για την ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ, που κέρδισε για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος! Δεν έπεισε ξανά η Κάρντιφ, έμεινε στην τελευταία θέση της Championship, με τον Ερόλ Μπουλούτ να τίθεται υπό… αμφισβήτηση!



Το «μπαμ» της αγωνιστικής το έκανε ο Ρούνεϊ, η Κάρντιφ έχει σοβαρά προβλήματα! (vids)

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στην 5η αγωνιστική της Championship, μετά τις τεράστιες νίκες των Μπέρνλι και Λούτον, με τα ματς των 17:00 να έρχονται να συμπληρώσουν το «παζλ».

Ακόμη έναν κακό αποτέλεσμα για την «ελληνική» Κάρντιφ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Ντέρμπι και εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσθέτοντας έξτρα πίεση στον Μπουλούτ.

Την ίδια ώρα, η έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε στο Πλίμουθ – Σάντερλαντ. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούσαν τη μοναδική ομάδα που είχε πανηγυρίσει τέσσερις νίκες στο ξεκίνημα, αλλά το σερί διεκόπη. Ο Γουέιν Ρούνεϊ είδε την ομάδα του να προβαίνει σε ανατροπή, το 2-2 ήρθε από τον Μαντλ, αλλά οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν ένα τεράστιο «τρίποντο», με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Έντουαρντς!

Συνοπτικά, τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Championship:

Γουότφορντ – Κόβεντρι 1-1

Μίντλεσμπρο – Πρέστον 1-1

Μπλάκμπερν – Μπρίστολ 3-0

Ντέρμπι – Κάρντιφ 1-0

Πλίμουθ – Σάντερλαντ 3-2

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – ΚΠΡ 1-1

Σουόνσι – Νόριτς 1-0

 

Δημήτρης Μανάκος