«Εγώ είμαι εδώ»: Γκολ – δήλωση από τον Ενκουνκού, ο Σάντσεθ άντεξε και η Τσέλσι κέρδισε την Μπόρνμουθ! (vid)

Μία τεράστια νίκη απέναντι στην Μπόρνμουθ πανηγύρισε η Τσέλσι, στην 4η αγωνιστική της Premier League, με τους «μπλε» να επικρατούν στο φινάλε, χάρη σε γκολ του Κρίστοφερ Ενκουνκού με 1-0. Δύσκολη εξόρμηση, κορυφαίος της συνάντησης ο Σάντσεθ, που απέκρουσε και πέναλτι, για πρώτη φορά στο 2024. Ανώτεροι γενικώς οι γηπεδούχοι, αλλά η Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα… ανεβαίνει, με τον Τζέιντον Σάντσο να καταγράφει ασίστ στο ντεμπούτο του!



«Εγώ είμαι εδώ»: Γκολ – δήλωση από τον Ενκουνκού, ο Σάντσεθ άντεξε και η Τσέλσι κέρδισε την Μπόρνμουθ! (vid)

Ήθελε τη νίκη, χρειαζόταν ένα «τρίποντο» ψυχολογίας για να επιστρέψει στις επιτυχίες και το βρήκε απέναντι στην Μπόρνμουθ, στην 4η αγωνιστική της Premier League.

Παρότι δεν έπεισε, παρότι στάθηκε τυχερή, παρότι βρέθηκε πιο κοντά στην ήττα παρά στη νίκη. Και όμως, η Τσέλσι μπόρεσε να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς, χάρη στο γκολ του Κρίστοφερ Ενκουνκού στο 85ο λεπτό, με φοβερή ατομική προσπάθεια.

«Εγώ είμαι εδώ», έδειχνε ο νεαρός επιθετικός στον κόσμο των Λονδρέζων, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε αρχικά να βρίσκεται εκεί ο Ρόμπερτ Σάντσεθ.

Απέκρουσε πέναλτι του Εβανίλσον στο 38ο λεπτό, ήταν πρωταγωνιστής και στο δεύτερο μέρος, σε προσπάθειες των Κρίστι και Σεμένιο, αποτέλεσε τον βασικό λόγο που είχε παραμείνει το «μηδέν».

Και εν τέλει, ο Ενκουνκού χρίστηκε σκόρερ, έπειτα από ασίστ του Σάντσο στο ντεμπούτο του, με την Τσέλσι να ανεβαίνει στην 7η θέση και να πανηγυρίζει την δεύτερη νίκη της στην φετινή Premier League!

 

Δημήτρης Μανάκος