Με το «εγώ είμαι εδώ», ο Ενκουνκού είναι ικανός ν’ αλλάξει το status του super-sub!

Ακόμα ένα γκολ εκτός έδρας και αυτή τη φορά καθοριστικότατο! Ο Κριστόφ Ενκουνκού πρόσφερε στην Τσέλσι την πολύ δύσκολη νίκη επί της Μπόρνμουθ και τείνει να κάνει τον Έντσο Μαρέσκα να σκεφτεί ότι θα πρέπει να τον ξεκινά στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι…  



Με το «εγώ είμαι εδώ», ο Ενκουνκού είναι ικανός ν’ αλλάξει το status του super-sub!

Ο Γάλλος επιθετικός που έπρεπε να δυναμώσει, κυρίως πνευματικά κι έπειτα σωματικά, έπειτα από την πολύ άτυχη και κακή πρώτη του σεζόν στους «μπλε» του Λονδίνου, έχοντας ν’ αντιμετωπίσει απανωτά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Φέτος θέλει να καταφέρει μέσα από τη δράση του στο γήπεδο να ξεχάσει πρώτος αυτός κι έπειτα ο κόσμος της ομάδας, όσα δεν κατάφερε να δώσει την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά και να τα πετύχει στο πολλαπλάσιο με τον Μαρέσκα στην τεχνική ηγεσία.

Το βράδυ του Σαββάτου το δικό του γκολ χάρισε τη νίκη (1-0) στην Τσέλσι, στην έδρα της Μπόρνμουθ, με τον Ενκουνκού να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ για τους «μπλε» έχοντας περάσει στο παιχνίδι από τον πάγκο.

Και τα τέσσερα τέρματα που έχει μετρήσει σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα του κλαμπ της πρωτεύουσας τα έχει σημειώσει σε αντίπαλα γήπεδα, με τις Γουλβς, Λίβερπουλ και Μπράιτον να είναι οι υπόλοιπες κόντρα στις οποίες έχει σκοράρει.

Ένας super-sub που θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει το status του και να «χτυπά» την πόρτα της 11άδας…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης