Ο Γκαρνάτσο δεν μασάει: Ακόμα κι αν η αγάπη του για τον Κριστιάνο τον άφησε στον πάγκο, εκείνος… το χαβά του!

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο βρέθηκε στον πάγκο για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σαουθάμπτον. Όταν, όμως, ο Τεν Χαγκ του έδωσε εντολή να μπει στο ματς, ο Αργεντινός έδειξε πως… δεν ακούει κανέναν, αναφορικά με την αγάπη του για τον CR7.  



Ο Γκαρνάτσο δεν μασάει: Ακόμα κι αν η αγάπη του για τον Κριστιάνο τον άφησε στον πάγκο, εκείνος… το χαβά του!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν από την έδρα των «αγίων» με επιβλητικό τρόπο και με αρκετούς πρωταγωνιστές που ήθελαν πολύ να βγουν μπροστά.

Ξέχωρα από τους Ονάνα, Ντε Λιχτ, Καζεμίρο και Ράσφορντ, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο φρόντισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά και που σκεφτόταν όση ώρα βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Τεν Χαγκ τον άφησε εκτός 11άδας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκέφτηκαν ότι ίσως να ευθυνόταν γι’ αυτό το… like του νεαρού επιθετικού στις δηλώσεις του CR7 για τη νοοτροπία του Ολλανδού κόουτς και τις δυνατότητες διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Πάλι, όμως, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, πήγε και κάθισε στις διαφημιστικές πινακίδες, για να μιμηθεί πάλι το ίνδαλμά του. Ο «Γκάρνα» έχει προσωπικότητα και ποδοσφαιρικό θράσος…

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης