«Μη με ακουμπάς, τώρα σκοράραμε»: Ο πανηγυρισμός του Μπεν Γουάιτ στο… πρόσωπο παίκτη της Τότεναμ! (vid)

Viral έγινε ξανά ο Μπεν Γουάιτ, «λάτρεψε» ο κόσμος της Άρσεναλ την αντίδρασή του στο ντέρμπι με την Τότεναμ, αφού ο Γκάμπριελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!



«Μη με ακουμπάς, τώρα σκοράραμε»: Ο πανηγυρισμός του Μπεν Γουάιτ στο… πρόσωπο παίκτη της Τότεναμ! (vid)

Το παραδοσιακό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου βάφτηκε… κόκκινο. Με σκόρερ τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες στο 64ο λεπτό, η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 1-0 της Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής (15/9) στο «Tottenham Hotspur Stadium» και πανηγύρισε την 3η νίκη της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της φετινής Premier League, που την ανέβασε στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Το γκολ ήρθε από κόρνερ. Όπως άλλωστε συνηθίζουν οι «κανονιέρηδες». Εκτέλεσε ο Σάκα, σηκώθηκε ψηλότερα από όλους ο Γκάμπριελ και επί της ουσίας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η… στιγμή των πανηγυρισμών φέρει ξανά την υπογραφή του Μπεν Γουάιτ. Του Άγγλου μπακ, που έδινε τις «μάχες» του στην περιοχή για να ανοίξει διαδρόμους και είχε τον Μάντισον πίσω του, διαρκώς να κρατά.

Με το που μπήκε λοιπόν η μπάλα στα δίχτυα, ο Μπεν Γουάιτ «ξέσπασε». Φώναξε μπροστά του, πανηγύρισε μπροστά στο πρόσωπό του και το βίντεο έγινε viral. Σαν να του λέει «μη με ακουμπάς, τώρα σκοράραμε!»

Δημήτρης Μανάκος