Η Σίτι στρίβει κι άλλο... το μαχαίρι στις πληγές της Γιουνάιτεντ: Ο Έντερσον είναι καλύτερος «δημιουργός» από τον Άντονι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει καταφέρει να κάνει ακόμα και τον τερματοφύλακά του να... ετοιμάζει γκολ. Και αυτή θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι ακόμα μια από τις δουλειές του Άντονι στη Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνος πια δείχνει να μη μπορεί να προσφέρει τίποτα απ' όλα αυτά που θα περίμεναν από εκείνον στην ομάδα. 



Η Σίτι στρίβει κι άλλο... το μαχαίρι στις πληγές της Γιουνάιτεντ: Ο Έντερσον είναι καλύτερος «δημιουργός» από τον Άντονι!

Το απόγευμα του Σαββάτου στο ματς με την Μπρέντφορντ στο Etihad, η εξυπνάδα και η δύναμη του Χάαλαντ πίστωσαν ασίστ στον Έντερσον. 

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έκανε το βολέ στο χώρο, ο Νορβηγός έβαλε το κορμί του για να προστατεύσει την τροχιά της μπάλας κι αφού εκείνη βρέθηκε μπροστά του, μετά ήταν τελειωμένη υπόθεση. 

Αυτή ήταν η 4η ασίστ του Έντερσον σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, με τη Σίτι να ετοιμάζει βίντεο με όλες τις φορές που ο γκολκίπερ έχει συνεισφέρει στη δημιουργία τέρματος. 

Στη Γιουνάιτεντ, αυτό δεν μπορούν να το κάνουν, για παράδειγμα, με τον Άντονι, ο οποίος σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έχει μόλις 3 ασίστ. Και θα έπρεπε να είναι η δουλειά του. Σε αντίθεση με τον Έντερσον που το κάνει ως κάτι... εξτρά στις υπηρεσίες που ήδη προσφέρει! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης