Ο Γκάμπριελ έχει τις κεφαλιές, ο Σερ στη Νιούκαστλ τις «οβίδες»: Μια ιδιαίτερη «κόντρα» για τους δυο στόπερ (vid)

Ο Φαμπιάν Σερ το έκανε πάλι. Αυτός ο άνθρωπος... βαριέται τα εύκολα γκολ κι όταν αποφασίζει να σκοράρει, το κάνει με τρόπο που σε αφήνει άφωνο. Μαζί με τον Γκάμπριελ τις τελευταίες δυο σεζόν έχουν σκοράρει από πέντε φορές, αλλά ο καθένας το κάνει βάζοντας πολύ διαφορετική... υπογραφή. 



Ο Γκάμπριελ έχει τις κεφαλιές, ο Σερ στη Νιούκαστλ τις «οβίδες»: Μια ιδιαίτερη «κόντρα» για τους δυο στόπερ (vid)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Άρσεναλ με ακόμα μια κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, δηλαδή με τον αγαπημένο τρόπο της Άρσεναλ του Αρτέτα, έκρινε το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, προσφέροντας στους «κανονιέρηδες» όλους τους βαθμούς με το τελικό 1-0. 

Ο Ελβετός αμυντικός της Νιούκαστλ, το απόγευμα της Κυριακής, λίγη ώρα μετά το ματς στο Tottenham Hotspur Stadium, με φοβερό δεξί σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε προσωρινά για τη Νιούκαστλ, προτού ο Μπαρνς ολοκλήρώσει την ανατροπή μέσα σε 5' για το τελικό 2-1 της ομάδας του Χάου. 

Οι Γκάμπριελ και Σερ έχουν από πέντε τέρματα τις τελευταίες δυο σεζόν, αλλά τα πετυχαίνουν με πολύ διαφορετικό τρόπο. Ο υψηλόσωμος στόπερ εκμεταλλεύεται τη δύναμή του στον αέρα και ο Ελβετός κάνει το ίδιο με τα πόδια, βάζοντας παράλληλα τεχνική και τα απαραίτητα φάλτσα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης