Αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο απεργίας οι ποδοσφαιριστές, λόγω πιεστικού προγράμματος!

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του νέου Τσάμπιονς Λιγκ με περισσότερους αγώνες, γίνεται σαφές πως αν οι ποδοσφαιριστές στο κορυφαίο επίπεδο δεν βρουν λύση με τους αρμόδιους φορείς, ίσως και ν' απειλήσουν με απεργία! 



Αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο απεργίας οι ποδοσφαιριστές, λόγω πιεστικού προγράμματος!

Τάδε έφη Ρόδρι, στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της αναμέτρησης με την Ίντερ στην πρώτη αγωνιστική της League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Ισπανός χαφ των «πολιτών» δεν τοποθετήθηκε μόνος του επί του θέματος, ωστόσο, όταν ένας εκ των ρεπόρτερ ανέφερε τη λέξη «απεργία» κι αν είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό των παικτών, ο Πρωταθλητής Ευρώπης με τη «φούρια ρόχα» απάντησε: 

«Αν δούμε ότι δεν μπορεί να βρεθεί κάποια άλλη λύση για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, τότε θα είναι κάτι που θα το σκεφτούμε. Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό»! 

Πριν από τον Ρόδρι, οι Άλισον και Ακάντζι είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την καταπόνηση των παικτών από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ανάσες, με δεδομένο πως και το επόμενο καλοκαίρι θα λάβει χώρα το ανανεωμένο και γεμάτο παιχνίδια, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης