Εκεί που νιώθει... σαν στο σπίτι της: Η Λίβερπουλ απολαμβάνει κάθε επίσκεψη στο «Σαν Σίρο»!

Και με εις βάρος της σκορ από 2ο λεπτό και με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο και με κυριαρχική εμφάνιση. Η Λίβερπουλ έχει τρομερά vibes σε κάθε επίσκεψή της στο «Σαν Σίρο» και είναι η μοναδική που όταν επισκέπτεται το Μιλάνο, βρίσκει τον τρόπο ν' απολαύσει την εξόρμηση! 



Εκεί που νιώθει... σαν στο σπίτι της: Η Λίβερπουλ απολαμβάνει κάθε επίσκεψη στο «Σαν Σίρο»!

Ο Άρνε Σλοτ είδε την καλύτερη αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα (1-0) από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το περασμένο Σάββατο. 

Το φινάλε του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα φαίνεται ότι πείσμωσε άπαντες και οι «κόκκινοι» έβγαλαν αντίδραση... τεράστιας ομάδας στο Μιλάνο ,το βράδυ της Τρίτης. 

Μπορεί ο Πούλισικ μόλις στο 2ο λεπτό να έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μίλαν, αλλά ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς από το πρώτο μέρος. 

Οι αμυντικοί ανέλαβαν δράση, οι Άρνολντ και Τσιμίκας έφτιαξαν γκολ για τους Κονατέ και Φαν Ντάικ, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Σόμποσλαϊ για το τελικό 3-1. 

Αυτή η νίκη προστέθηκε σ' εκείνες που είχε να επιδείξει η Λίβερπουλ και πριν από τη φετινή επίσκεψη στο «Σαν Σίρο». Και τελικά φαίνεται πως εκεί... αισθάνεται σαν στο σπίτι της.

Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα που έχει βρεθεί στην έδρα των Μίλαν και Ίντερ αρκετές φορές για το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει φροντίσει κάθε φορά να φεύγει από εκεί με τη νίκη!

Πλέον, ο αγγλικός σύλλογος έχει τέσσερα θετικά αποτελέσματα στο συγκεκριμένο γήπεδο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θριαμβεύοντας δις απέναντι σε καθεμιά από τις συμπολίτισσες του Μιλάνου. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης