Ευκαιρία ο Χάαλαντ, ροντέο στο Μπέργκαμο

Το φετινό ταξίδι στο Champions League ξεκίνησε και το πρώτο δείγμα γραφής την Τρίτη ήταν συναρπαστικό. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι από φέτος ανανεωμένη με 36 ομάδες να βρίσκονται στη League Phase και πλέον τα αστέρια στην 1η αγωνιστική θα λάμψουν Τετάρτη και Πέμπτη. Οι αγγλικές ξεκινούν την πορεία τους με υψηλές βλέψεις.



Ευκαιρία ο Χάαλαντ, ροντέο στο Μπέργκαμο

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα

 

Την Τετάρτη (22:00) δεσπόζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ. Πρόκειται για το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων μετά τον μεταξύ τους τελικό το 2023 στην Κωνσταντινούπολη που επικράτησε η Σίτι (1-0).  

Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα ανήκουν στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας και μέσα στην έδρα τους αναμένεται να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Η Ιντερ σαν γνήσια ιταλική ομάδα ξέρει τον τρόπο να αμύνεται και αναμένεται να βάλει δύσκολα στους Πρωταθλητές Αγγλίας. Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.45.    

 

Σημείο αναφορά στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί αναμφισβήτητα ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ μετράει ήδη 9 γκολ σε 4 αγωνιστικές στην Premier League και με τα δύο τέρματα που πέτυχε το Σάββατο κόντρα στην Μπρέντφορντ έσπασε νέο ρεκόρ. Πλέον είναι ο παίχτης που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Αγγλίας. Ο Χάαλαντ βρίσκεται σε φόρμα και θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των «νερατζούρι». Απόδοση 3.50 να σκοράρει ο Χάαλαντ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.     

 

Η 1η αγωνιστική στη League Phase του Champions League θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και η Άρσεναλ έχει δύσκολη αποστολή στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα.

 

Champion προσφορά* Γνωριμίας

 

Οι Gunners προέρχονται από νίκη στο ντέρμπι με την Τότεναμ (0-1) και φιλοδοξούν να μπουν με το «δεξί» στη διοργάνωση. Η Άρσεναλ από τη φύση της παίζει με ταχύτητα και είναι επιθετική ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη η κάτοχος του Europa League, Αταλάντα, ειδικά μέσα στην έδρα δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της και διαθέτει στην επίθεση παίχτες για να κάνουν τη ζημιά. Οι Ρετέγκι, Λούκμαν και Ντε Κετελάερε έχουν σκοράρει 6 από τα 8 γκολ της Αταλάντα στη Serie A, ενώ η άμυνα των Ιταλών έχει παραβιαστεί φέτος σε όλα τα παιχνίδια. Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.00.      

 

 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα  για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.