«Μία στιγμή παραφροσύνης»: Οι «Λόρδοι» από το Βύρωνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep. 7)

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και το podcast του είναι πάλι εδώ, με το 7ο επεισόδιο! Στο νέο «Μία στιγμή παραφροσύνης», πρωταγωνιστές είναι οι «Λόρδοι» από το Βύρωνα, με τις δύο μεγάλες «μάχες» του Αθηναϊκού απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!



«Μία στιγμή παραφροσύνης»: Οι «Λόρδοι» από το Βύρωνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep. 7)

Ήταν οι δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κυπελλούχων, μίας διοργάνωσης που η Γιουνάιτεντ είχε κατακτήσει λίγους μήνες πριν, ενώ ο Αθηναϊκός έπαιξε για πρώτη και μοναδική φορά όπως εξελίχθηκε στην ιστορία του στην Ευρώπη.

Οι μεγάλες εμφανίσεις του Νίκου Σαργκάνη απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», η μεγάλη ευκαιρία του Πολωνού Μπονγκ στο πρώτο ματς αλλά και του Τζαλακώστα στο Ολντ Τράφορντ, που σταμάτησαν πάνω στο Σμάιχελ, αλλά και μια όμορφη κλασσική ποδοσφαιρική ιστορία Δαυίδ εναντίον Γολιάθ που λίγο ήθελε να εξελιχθεί σε μια τεράστια έκπληξη…

Από το Θέατρο των βράχων στο Θέατρο των ονείρων και αν κάποτε ο Αντι Γουόρχολ μιλούσε για 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται όλοι στη ζωή, εκείνη η ομάδα των «Λορδων» από το Βύρωνα έφτασε τα 210 λεπτά εξαντλώντας τα περιθώρια, όσο μπορούσε...

Μπορείτε να το ακούσετε, πατώντας στα παρακάτω links:

ΕΔΩ για spotify

ΕΔΩ για Apple Podcast