«Εννέα τραυματισμοί;;;» Είναι «τρομακτικές» οι απουσίες που μπορεί να έχει το ντέρμπι της Σίτι με την Άρσεναλ!

Μπορεί να μην το έχουμε καταλάβει, καθώς… συνηθίσαμε να διαβάζουμε για τραυματισμούς, όμως είναι πολύ πιθανό από το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ της Κυριακής, να απουσιάζουν εννέα ποδοσφαιριστές!



«Εννέα τραυματισμοί;;;» Είναι «τρομακτικές» οι απουσίες που μπορεί να έχει το ντέρμπι της Σίτι με την Άρσεναλ!

Η πρώτη αγωνιστική της League Phase του Champions League δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για τους Άγγλους.

Και αυτό διότι η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Αταλάντα σε μερικές ώρες από τώρα στην Ιταλία, με τους «κανονιέρηδες» να επιθυμούν να κερδίσουν δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας, μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες.

Η αρχή έγινε απέναντι στην Τότεναμ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και η συνέχεια, φιλοδοξούν να λάβει χώρα στην Ιταλία. Και όλα αυτά, τρεις ημέρες πριν το μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής της Premier League, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα παιχνίδι που δεν θα είναι ακριβώς όπως το περιμένουμε. Διότι πολύ απλά, οι δύο ομάδες δεν θα είναι ακριβώς όπως τις περιμένουμε. Και για να το αντιληφθείτε πλήρως, αρκεί να κατανοήσετε πως ενδέχεται να έχουν αθροιστικά εννέα απουσίες!

Ποιοι είναι αυτοί; Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, έχουμε και λέμε… Αμφίβολος ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, εκτός ο Νέιθαν Άκε, εκτός ο Όσκαρ Μπομπ, πιθανόν δεν θα είναι στην αποστολή και ο Σαβίνιο, που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του ματς με την Ίντερ.

Από την άλλη πλευρά, για τον Μικέλ Αρτέτα θα λείψουν ο Μαρτίν Έντεγκααρντ, ο Μικέλ Μερίνο, ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο και ο Τακεχίρο Τομιγιάσου. Προσθέστε σε όλους αυτούς και τον Κίραν Τίρνι, που δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της Άρσεναλ, και συνολικά έχουμε… εννέα!

Δημήτρης Μανάκος