Ο Γουότκινς μπορεί να καταλάβει τι αισθάνθηκε ο Ρετέγκι, βλέποντας τον Ράγια να γίνεται... αίλουρος! (vids)

Το ίδιο συναίσθημα απορίας του Ρετέγκι βλέποντας τον Ράγια να του αποκρούει και την κεφαλιά από το «ριμπάουντ» στο πέναλτι, είχε αισθανθεί λίγο καιρό νωρίτερα και ο Όλι Γουότκινς. Ο πορτιέρε της Άρσεναλ έχει προσφέρει απίθανες ποδοσφαιρικές στιγμές με τις αποκρούσεις του στο ξεκίνημα της σεζόν. 



Ο Γουότκινς μπορεί να καταλάβει τι αισθάνθηκε ο Ρετέγκι, βλέποντας τον Ράγια να γίνεται... αίλουρος! (vids)

Ο Ισπανός πορτιέρε των «κανονιέρηδων» στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης στο Μπέργκαμο σταμάτησε δις τον Ρετέγκι, αποκρούοντας το πέναλτι για το οποίο έπρεπε να πέσει δεξιά κι αμέσως εκτινάθηκε από την άλλη για να διώξει την κεφαλιά του αντιπάλου του από το «ριμπάουντ». 

Ο Μικέλ Αρτέτα χαρακτήρισε αυτή τη διπλή επέμβαση ως μια από τις καλύτερες που έχει δει στα χρόνια της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο, με τον Ράγια να εμφανίζεται κάπως πιο... ταπεινός και να τη βάζει στο top-3 των καλύτερων προσωπικών του στιγμών. 

Σίγουρα, ανάμεσα στις άλλες δυο που θα έχει στο μυαλό του ο κίπερ των Λονδρέζων, θα είναι κι εκείνη απέναντι στον Γουότκινς στο «Βίλα Παρκ», στα τέλη του Αυγούστου. Παρόμοια κατάσταση, αλλά με σουτ που σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και έχει κάνει τον πορτιέρε να έχει μπερδέψει το βηματισμό του. Πάλι, όμως, βρήκε τρόπο να εκτιναχθεί και να διώξει και την κεφαλιά του Άγγλου επιθετικού των «villans». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης