Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στην Άρσεναλ: Εκτός ο Έντεγκααρντ, ποια είναι τα 12 ματς που χάνει;

Σημαντικά νέα με αρνητικό αντίκτυπο φαίνεται πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους για την Άρσεναλ, με τον Μάρτιν Έντεγκααρντ να φημολογείται πως μένει εκτός για 12 ματς. Για 60 ημέρες. Για δύο μήνες. Δεν γίνεται πιο «ζόρικο» για τους Λονδρέζους, που θα πρέπει να μάθουν να «ζουν» χωρίς τον αρχηγό τους!



Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στην Άρσεναλ: Εκτός ο Έντεγκααρντ, ποια είναι τα 12 ματς που χάνει;

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως εξελίχθηκαν οι εξετάσεις που έλαβαν χώρα για τον Μαρτίν Έντεγκααρντ στην Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα να επιβεβαιώνει πως το θέμα είναι σοβαρό.

«Επισήμανε πως η αρχική εκτίμηση επί της ουσίας ήταν λανθασμένη και πως το θέμα ήταν πιο σοβαρό.

Ωστόσο, είπε πως ελπίζει ότι δεν θα λείψει για μήνες, χωρίς όμως να απαντά συγκεκριμένα για το ακριβές διάστημα απουσίας του.»

Αυτό γράφαμε μέχρι και πριν τρεις ημέρες, αυτό ισχύει και σήμερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror όμως, οι φόβοι έχουν επιβεβαιωθεί και ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» θα λείψει σίγουρα για δύο μήνες.

Και αν αυτό ισχύει, είναι απολύτως λογικό να αγχώνεται το κοινό της ομάδας. Διότι σε αυτό το διάστημα μεσολαβούν τρία καθοριστικά ματς Champions League, ένα Λιγκ Καπ και οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων αυτά με τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λίβερπουλ, τη Νιούκαστλ και την Τσέλσι!

Αναλυτικά, τα ματς που χάνει ο Μάρτιν Έντεγκααρντ, αν λείψει πράγματι για δύο μήνες από την Άρσεναλ:

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Άρσεναλ – Μπόλτον (Λιγκ Καπ)

Άρσεναλ – Λέστερ

Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ

Άρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Νιούκαστλ – Άρσεναλ

Ίντερ – Άρσεναλ

Τσέλσι – Άρσεναλ

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Δημήτρης Μανάκος