Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τριάδα στην Championship με 2+1 ματς, για κέρδος επί… τέσσερα!

Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την 6η αγωνιστική της Championship. Δύο G/G και ένας άσος, η «κλασσική συνταγή» της επιτυχίας, που μας έχει οδηγήσει στο κέρδος, ως στιγμής στη σεζόν. Στήριξη στη Γουέστ Μπρομ, δύο ματς με γκολ και θέαμα στις 14:30 και στις 17:00 αντίστοιχα!



Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τριάδα στην Championship με 2+1 ματς, για κέρδος επί… τέσσερα!

Η 6η αγωνιστική της Championship είναι εδώ και ξεκίνησε με την αναμέτρηση της Στόουκ με τη Χαλ.

Ένα ματς που ανέδειξε πλήρως για ποια ακριβώς κατηγορία συζητάμε. Ήταν καλύτερη για ένα ημίχρονο η γηπεδούχος, προηγήθηκε μόλις με 1-0 και το «πλήρωσε». Η Χαλ το γύρισε, κέρδισε και ανέβηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας στην ισοβαθμία την αντίπαλό της.

Για σήμερα λοιπόν, επιλέγω τρεις αναμετρήσεις που επίσης θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε κέρδος. Και ακολουθώ το «μοτίβο» που έχει αποδώσει ως στιγμής στη σεζόν. Δύο G/G και ένα σημείο.

Τα παιχνίδια που προβλέπω πως θα έχουν γκολ και θέαμα, είναι αυτά της Νόριτς με τη Γουότφορντ και της Κόβεντρι με τη Σουόνσι. Νωρίς, στις 14:30 ξεκινά το πρώτο, ενώ το δεύτερο συνηθίζει να έρχεται G/G, στις τρεις τελευταίες φορές που συναντήθηκαν στο γήπεδο της Κόβεντρι οι δύο ομάδες.

Τέλος, στηρίζω και τη Γουέστ Μπρομ, ώστε να ανεβάσουμε και λίγο περισσότερο την απόδοση. Θα κερδίσει την Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ, είναι εξαιρετικό μέχρι και «σήμερα» το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(14:30) Νόριτς – Γουότφορντ G/G στο 1.71

(17:00) Κόβεντρι – Σουόνσι G/G στο 1.63

(17:00) Γουέστ Μπρομ – Πλίμουθ 1 στο 1.40