League One, τριάδα… Σαββάτου και «ταμείο» που καλοπληρώνει: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου!

Δείτε την τριάδα που επέλεξε ο Δημήτρης Μανάκος από τη League One, στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θα βγάλει αντίδραση η Μπόλτον, στήριξη στη Ρέξαμ, συνεχίζει το τρομερό σερί εκτός έδρας η Μπλάκπουλ! Και αναμένουμε…



League One, τριάδα… Σαββάτου και «ταμείο» που καλοπληρώνει: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου!

Και φτάσαμε στην 7η ημέρα της League One. Είμαι ξανά εδώ, προκειμένου να δούμε μαζί τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου, αλλά αυτή την εβδομάδα υπάρχει μία διαφορά.

Έχω ασχοληθεί αποκλειστικά με την 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Συνήθως, όπως θα έχετε δει, η πρότασή μου περιλαμβάνει και τη League Two, αλλά σε αυτή την αγωνιστική, κάτι… δεν μου πήγαινε καλά.

Για τον λόγο αυτόν, στρέφω την προσοχή μου αποκλειστικά στη League One και έχω βρει τρία παιχνίδια. Δύο άσους και ένα G/G. Το G/G προκύπτει από την παράδοση και από τη μοναδική συνήθεια της Μπλάκπουλ να σκοράρει μακριά από το «σπίτι» της.

Το έχει κάνει σε επτά σερί περιπτώσεις, θεωρώ πως η «ιστορία» θα συνεχιστεί και απέναντι στην Τσάρλτον. Στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς τους άλλωστε, σε αυτό το γήπεδο, το εν λόγω ποντάρισμα επιβεβαιώνεται.

Όσον αφορά τους άσους; Στηρίζω τη Ρέξαμ κόντρα στην Κρόλεϊ, μιας και συζητάμε για την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος ως στιγμής, αλλά προβλέπω και αντίδραση της Μπόλτον!

Έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, είναι στην 21η θέση, έχει σκοράρει μόλις δύο φορές. Το να ανταπεξέλθει όμως σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση, «πληρώνει» κοντά στο 1.85 και το «αγοράζω»!

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου από τη Novibet:

(17:00)  Μπόλτον – Ρέντινγκ 1 στο 1.83

(17:00) Ρέξαμ – Κρόλεϊ 1 στο 1.44

(17:00) Τσάρλτον – Μπλάκπουλ G/G στο 1.75