Τον πρώτο λόγο οι «μεγάλοι» στην Premier League

Άλλη μια συναρπαστική αγωνιστική ενόψει στην Premier League, με τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (21/9) για την 5η στροφή να έχουν πλούσιες επιλογές. Η αυλαία ανοίγει στο «London Stadium» με τη Γουέστ Χαμ να αντιμετωπίζει την Τσέλσι (14:30) στο λονδρέζικο ντέρμπι.



Τον πρώτο λόγο οι «μεγάλοι» στην Premier League

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα

Τα «σφυριά» του Ζουλέν Λοπετέγι κάθε άλλο παρά θετική εκκίνηση έχουν πραγματοποιήσει, με 4 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές και 0/2 στο «σπίτι» τους (1-2 από την Άστον Βίλα, 1-3 από τη Σίτι), σε αντίθεση με τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας (0-2) και το 1-1 με τη Φούλαμ.

Οι «μπλε» του Έντσο Μαρέσκα από την άλλη μετά το 0-2 της πρεμιέρας από τη Σίτι έχουν αντιδράσει με δύο νίκες (2-6 με τη Γουλβς, 0-1 με τη Μπόρνμουθ) και την ισοπαλία με την Πάλας (1-1), στοχεύοντας στο 3/3 εκτός έδρας, όπου με τη Γουέστ Χαμ τα βρίσκουν σκούρα με μία νίκη στις επτά τελευταίες επισκέψεις τους. Ωστόσο στην τελευταία τους αναμέτρηση η Τσέλσι είχε σαρώσει (5-0) και να θριαμβεύσει και πάλι είναι σε απόδοση 2.00.

Στο «Anfield» η Λίβερπουλ περιμένει την Μπόρνμουθ (17:00) με την ομάδα του Άρνε Σλοτ να θέλει άμεσα να αφήσει πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1).

Οι «κόκκινοι» έδειξαν αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας περνώντας θριαμβευτικά από το Μιλάνο στην πρεμιέρα του Champions League (1-3) και θέλουν να επιβεβαιώσουν την παράδοση με 8 νίκες και μία μόλις ισοπαλία όταν υποδέχονται τους «cherries».

Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα έχει δείξει ότι είναι σκληρό καρύδι με μία ήττα σε τέσσερις αγώνες (5 βαθμοί), αλλά δύσκολα θα αντισταθεί στις ορέξεις των γηπεδούχων που θέλουν να τελειώνουν νωρίς με την υπόθεση νίκη. Ο «άσος» από το ημίχρονο σε απόδοση 1.80.

 

Champion προσφορά* Γνωριμίας

 

Άλλη μία ενδιαφέρουσα μονομαχία είναι αυτή με την οποία κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας, με την Κρίσταλ Πάλας να αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 6 βαθμούς με δύο νίκες και δύο ήττες, ενώ η Πάλας δεν έχει νίκη, με δύο βαθμούς, έχοντας χτίσει όμως παράδοση όταν υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ με αήττητο τεσσάρων αγώνων και αποκορύφωμα το περσινό 4-0. Η ομάδα του Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ αντέδρασε με 0-3 στο Σαουθάμπτον και 7-0 με την Μπάρνσλεϊ στο Λιγκ Καπ και μπορεί να… τριτώσει τις νίκες αν και συνεχίζει να είναι ευάλωτη αμυντικά. Το «διπλό» σε συνδυασμό με Over 2.5 γκολ προσφέρεται στο 3.25.

 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα  για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.