Θέλει τόλμη το 2,06 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου

Σάββατο πρωί. Και εκτός από τον καφέ σου ποια είναι η άλλη αγαπημένη συνήθεια; Οι στοιχηματικές εκτιμήσεις του England365 και ο Big Ben που είναι σε μεγάλα κέφια εδώ και καιρό! Και επειδή πάνε καλά τα πράγματα, γατί να μην τολμήσουμε και λίγο, πάλι με την Τσέλσι, σε απόδοση μεγαλύτερη του 2,00; 



Θέλει τόλμη το 2,06 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου

Οι «μπλε» του Λονδίνου φιλοξενούνται από τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. 

Η αλήθεια είναι πως τα «σφυριά» δεν έχουν πείσει καθόλου με την εικόνα τους και ο τρόπος με τον οποίο πήραν στο φινάλε το βαθμό απέναντι στη Γουέστ Χαμ, απλά ενίσχυσε τον προβληματισμό μου κι όχι τη σκέψη μου πως κάτι αλλάζει.

Και βλέποντας γι' ακόμα μια φορά - όπως και με την εξόρμησή της στο Vitality - την απόδοση της Τσέλσι πάνω από το 2,00 στη Novibet, σκέφτηκα πως αυτό το «διπλό» θέλει τόλμη. Και θα το τολμήσω να το προτείνω και σε εσάς! 

Κοίταξα και το Λέστερ - Έβερτον γι' αυτή την αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και δεν θεωρώ ότι θα μπορέσει πάλι η ομάδα του Ντάις να προηγηθεί. Όχι για να χάσει ξανά με ανατροπή, αλλά κάποια στιγμή στερεύουν και τα ψυχικά αποθέματα, αφού ήρθε και ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ μετά τη νέα «κατραπακιά» από την Άστον Βίλα. Το 1-0 της Λέστερ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα μου αρέσει πολύ ομολογώ... 

Συνοπτικά η πρόταση του Big Ben στο England365 με αποδόσεις Novibet: 

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 2 με απόδοση 2,06

Λέστερ - Γουέστ Χαμ Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή με απόδοση 1,85