Ο Γκουντογκάν αποκαλύπτει: «Έτσι έψησα τον Πεπ να επιστρέψω στη Σίτι»!

Δική του πρωτοβουλία ήταν η επαφή με τη Σίτι! Με ένα απλό τηλεφώνημα, ο Ιλκάι Γκουντογκάν έκανε τον Πεπ να σκεφτεί αμέσως πως τον έχει ανάγκη στη μεσαία γραμμή και όλα πήραν το δρόμο τους! «Είχα άγχος, το σκεφτόμουν, αλλά σήκωσα το τηλέφωνο και τον κάλεσα...» είπε ο Γερμανός! 



Ο Γκουντογκάν αποκαλύπτει: «Έτσι έψησα τον Πεπ να επιστρέψω στη Σίτι»!

Το παράδειγμα του Ιλκάι Γκουντογκάν είναι ακόμα ένα κατά το οποίο το... πολυδιαφημισμένο όνειρο της τέλειας δουλειάς και της τεράστιας ευκαιρίας, πολλές φορές αποδεικνύεται εφιάλτης και οι συνθήκες δεν βοηθούν τον άνθρωπο να γευτεί όλα όσα θα περίμενε. 

Κάπως έτσι έγινε και μ' εκείνον το καλοκαίρι του 2023, όταν αποφάσισε να πάει στην Μπαρτσελόνα. Ονειρική μεταγραφή, που όμως εξελίχθηκε πολύ άσχημα και τον οδήγησε στην έξοδο έπειτα από μόλις μια σεζόν. 

Και ξαφνικά... πίσω στο Μάντσεστερ. «Το σκεφτόμουν πολλές μέρες και είχα άγχος προτού επικοινωνήσω με τον Πεπ. Δεν ήξερα τι αντίδραση θα είχε και πώς θα του φαινόταν, αλλά το έκανα. Άλλωστε μιλούσαμε αρκετά και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όταν του είπα αν θα σκεφτόταν να συνεργαστούμε ξανά, μου απάντησε ότι αν περνούσε από το χέρι του, την επομένη του τηλεφωνήματος θα ήμουν ήδη ξανά μαζί του» σχολίασε ο Γερμανός χαφ! 

Κώστας Ζάλιαρης