Νίκολας Τζάκσον: Ήθελε λίγη από τη δόξα του Ντρογκμπά και την κέρδισε!

Έχοντας υπογράφει πριν από μερικές μέρες το νέο του συμβόλαιο με την Τσέλσι, ο Νίκολας Τζάκσον βρέθηκε σε τρομερό μεσημέρι το Σάββατο στην έδρα της Γουέστ Χαμ και θα έχει πλέον να «τσεκάρει» στη λίστα με τα επιτεύγματά του, κάτι που είχε καταφέρει και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με την μπλε φανέλα.  



Νίκολας Τζάκσον: Ήθελε λίγη από τη δόξα του Ντρογκμπά και την κέρδισε!

Ο Ιβοριανός θρύλος της Τσέλσι, όσο κι αν θα ήθελε να δει τον Βίκτορ Οσιμέν στο σύλλογο του Λονδίνου, έχει εκφραστεί δημοσίως για τον Νίκολας Τζάκσον και τον στηρίζει ώστε να καταφέρει να προσφέρει στους «μπλε» όσα είναι ικανός.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός που παρά τις προσπάθειές του γνωρίζει ότι η περσινή σεζόν που έκανε «γέννησε» πολλούς αμφισβητίες προς το πρόσωπό του, κατάφερε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου να τσεκάρει ένα από τα επιτεύγματα που έχει βάλει σε λίστα και τα οποία κυνηγά.

Πιο συγκεκριμένα, κέρδισε λίγη από τη δόξα του Ντρογκμπά, αφού με τα δυο τέρματα μέσα σε 18' κόντρα στα «σφυριά», πέτυχε το ταχύτερο brace στην Τσέλσι μετά τον παλαίμαχο επιθετικό και ίνδαλμά του, από το 2005 και τα 17' που είχε χρειαστεί για να σκοράρει δις σε ματς με τη Μίντλεσμπρο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης