«Εσύ μας στέρησες τη νίκη»: Φοβερά παράπονα των φίλων της Γιουνάιτεντ για μία... απόφαση του Τεν Χαγκ!

Έξαλλοι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Έρικ Τεν Χαγκ, θεωρούν πως αυτός ευθύνεται για τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!



«Εσύ μας στέρησες τη νίκη»: Φοβερά παράπονα των φίλων της Γιουνάιτεντ για μία... απόφαση του Τεν Χαγκ!

Μπορεί το «Σέλχαρστ Παρκ» να μην αποτελεί ποτέ μία ευχάριστη εξόρμηση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι φίλοι της σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένοι με τη «λευκή» ισοπαλία.

Ο λόγος; Διότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου 45αλέπτου αισθάνθηκαν πως η ομάδα τους θα μπορούσε να πανηγυρίσει το πρώτο «διπλό» εκεί, έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Παρόλα αυτά, οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» έχουν τρομερά παράπονα από τον Έρικ Τεν Χαγκ και δεν διστάζουν να τα εξωτερικεύσουν στα social media. Κάνουν λόγο για τις αλλαγές του, θεωρούν πως αυτός είναι ο βασικότερος υπαίτιος για την 11η θέση της ομάδας τους, τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Τι έκανε λοιπόν ο Ολλανδός; Έβγαλε τον Ζίρκζεϊ,  τον Έρικσεν και τον Αμάντ Ντιαλό και πέρασε στο ματς τους Ράσφορντ, Ουγκάρτε και Χόιλουντ.

Δυσανασχέτησαν με αυτή την απόφαση οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, θεωρούσαν πως ο Ζίρζκεϊ ήταν ένας εκ των κορυφαίων στο πρώτο ημίχρονο, την στιγμή που ο Ντιαλό συμμετείχε σε κάθε λογής επιθετική ενέργεια!

Δημήτρης Μανάκος