Ο Κιέζα δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του - Ντεμπούτο στο Άνφιλντ, χαρά για όσα καταφέρνουν οι συμπαίκτες του (vid)

Βιώνει την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Έπαιξε πρώτη φορά στο γεμάτο «Άνφιλντ». Είχε δοκάρι στην πρώτη του παρουσία μπροστά στο κοινό της Λίβερπουλ. Είδε από τον πάγκο τα τρία τέρματα των συμπαικτών του στο πρώτο μέρος. Κι όταν ρωτήθηκε για εκείνους, έλαμψε! Ο Φεντερίκο Κιέζα ζει, πραγματικά, το ποδοσφαιρικό του όνειρο...  



Ο Κιέζα δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του - Ντεμπούτο στο Άνφιλντ, χαρά για όσα καταφέρνουν οι συμπαίκτες του (vid)

Ο Ιταλός εξτρέμ είχε αγωνιστεί και μεσοβδόμαδα στο Μιλάνο περνώντας στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία λεπτά του ματς, αλλά περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα αγωνιζόταν στο «Άνφιλντ», μπροστά στο Kop. 

Αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Σλοτ να τον ρίχνει στο ματς με την Μπόρνμουθ στο τελευταίο εικοσάλεπτο και τον «Φέντε» να το απολαμβάνει και με το παραπάνω. Είχε και δοκάρι σε προσπάθειά του να σκοράρει με χαμηλό, διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, άκουσε τις ιαχές από το Kop, ανατρίχιασε, χαμογέλασε και υποσχέθηκε στον εαυτό του να το χαρεί στο μέγιστο βαθμό. 

Νιώθει τόσο καλά με την επιλογή της καριέρας του που όταν λίγο μετά το παιχνίδι ρωτήθηκε για τον Λουίς Ντίας και τα δυο τέρματα του Κολομβιανού που στην εποχή του Σλοτ δείχνει ασταμάτητος, ο Κιέζα έλαμψε ολόκληρος! Εξέφρασε όλη την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για ό,τι του επιφύλαξε η μοίρα και η καριέρα του, με την παρουσία αυτή τη στιγμή στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ. 

Και η αλήθεια είναι πως όταν καταφέρει να σκοράρει στο «σπίτι» της νέας του ομάδας, τότε θα αισθανθεί ποδοσφαιρικά... ολοκληρωμένος. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης