Απολύθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ από την Κάρντιφ – Αφήνει τελευταία στην Championship την ομάδα των Σιώπη και Γούτα!

Παρελθόν από την Κάρντιφ μετά από 58 παιχνίδια αποτελεί και επίσημα ο Ερόλ Μπουλούτ, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι είχε συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό, τελευταία και με έναν βαθμό αφήνει την πρώην ομάδα του στην Championship!



Απολύθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ από την Κάρντιφ – Αφήνει τελευταία στην Championship την ομάδα των Σιώπη και Γούτα!

Έμοιαζε ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί, αναλογικά με το πολύ άσχημο ξεκίνημα της Κάρντιφ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και τελικά είναι… επίσημο.

Ο Ερόλ Μπουλούτ αποτελεί παρελθόν από την Κάρντιφ, με τους Ουαλούς να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Championship, με μόλις ένα γκολ υπέρ τους και 13 σε βάρος τους. Έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό φέτος, στο 1-1 με την «τοπική» αντίπαλό τους τη Σουόνσι και διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, μαζί με την Πόρτσμουθ.

Παράλληλα, καμία ομάδα έχει σκοράρει ίδιες ή λιγότερες φορές, ενώ το πιο «παραγωγικό» ματς της Κάρντιφ στην τρέχουσα σεζόν, ήρθε απέναντι στη Σαουθάμπτον, στο Λιγκ Καπ, που ηττήθηκε με 5-3.

Αποχωρεί λοιπόν ο Τούρκος προπονητής, μετά από 58 ματς στην τεχνική της ηγεσία, ο οποίος αποτέλεσε και έναν εκ των βασικών λόγων που τόσο ο Δημήτρης Γούτας, όσο και ο Μανώλης Σιώπης, έχουν «έδρα» στο «Μιλένιουμ»!

Δημήτρης Μανάκος