Η Φόρεστ τιμώρησε την απροσεξία και την… τόλμη της Μπράιτον

Η Μπράιτον έκανε ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά όταν πλέον είχε μπει για τα καλά στο κλίμα της αναμέτρησης με τη Φόρεστ, αλλά «τιμωρήθηκε» με το τελικό 2-2 λόγω των μέτρων που είχε πάρει στον αγωνιστικό χώρο η άμυνά της. Παραμένουν αήττητες οι δύο ομάδες, μεγάλο κέρδος ο βαθμός για το σύνολο του Νούνο Σάντο, με τον τρόπο που εξασφαλίστηκε. 



Η Φόρεστ τιμώρησε την απροσεξία και την… τόλμη της Μπράιτον

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε με διάθεση να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο και αφού οι «γλάροι» άργησαν πολύ να μπουν στο κλίμα, οι φιλοξενούμενοι στο «Amex» άνοιξαν το σκορ. Ο Μπαλέμπα πήγε απρόσεκτα στον Χάντσον – Οντόι στο 12ο λεπτό στην περιοχή και ο Γουντ από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-0.

Ο Χούρτσελερ σταδιακά άρχισε να βλέπει αυτό που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του, που έφτασαν στην ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Στο 42’ ο Χίνσελγουντ με κεφαλιά και στο 45’ ο Γουέλμπεκ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του με τον συγκεκριμένο τρόπο, έγραψαν το 2-1!

Οι γηπεδούχοι έχοντας και το προβάδισμα στο σκορ έδειχναν να μπορούν να διαχειριστούν το παιχνίδι και να ελέγξουν την κατάσταση, αλλά η Φόρεστ στη μοναδική στιγμή που απείλησε, πέτυχε και γκολ. Στο 70ο λεπτό και με την άμυνα της Μπράιτον να έχει ανέβει στη μεσαία γραμμή, ο Ζότα Σίλβα έφυγε στον κενό χώρο και ετοίμασε το εύκολο γκολ για τον Σόσα που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Φόρεστ λόγω αποβολής του Γκιμπς – Γουάιτ με δεύτερη κίτρινη, σε φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες και από τις οποίες αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές στους πάγκους! Και οι δύο ομάδες, πάντως, παρέμειναν αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα μετά και την 5η αγωνιστική.

Κώστας Ζάλιαρης