Η Άρσεναλ θυμήθηκε τι της είπε πέρυσι η PGMOL: Ο Όλιβερ είχε κάνει απλά παρατηρήσεις, για να μην… χαλάσει το παιχνίδι!

Δεν είναι ικανοποιημένοι η Άρσεναλ και ο κόσμος της με τον τρόπο που σφύριξε ο Μάικλ Όλιβερ, αλλά και με την απόφασή του να αποβάλλει τον Λεάντρο Τροσάρ στο πρώτο μέρος. Και για τον λόγο αυτόν, βρήκαν φάση, ανάλογη με πέρυσι, με τον ίδιο διαιτητή να αποφασίζει κάτι διαφορετικό!



Η Άρσεναλ θυμήθηκε τι της είπε πέρυσι η PGMOL: Ο Όλιβερ είχε κάνει απλά παρατηρήσεις, για να μην… χαλάσει το παιχνίδι!

Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Άρσεναλ, παρά το τελικό 2-2 και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν οι «κανονιέρηδες» στο «Έτιχαντ».

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν την κατάσταση στο ημίχρονο, βρέθηκαν να προηγούνται απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν «άντεξαν». Η ισοφάριση του Στόουνς στο φινάλε ήταν… καταδικαστική και ο κόσμος τους ανέτρεξε στο Twitter να «καταθέσει» τα παράπονά του.

Και όπως αντιλαμβάνεστε, άπαντες συζητούν για την κόκκινη κάρτα του Λεάντρο Τροσάρ από τον Μάικλ Όλιβερ.

Και την συγκρίνουν με την περσινή, ανάλογη απόφαση του ίδιου διαιτητή στο «Έμιρεϊτς». Πρώτο ημίχρονο, δύο μαρκαρίσματα για κίτρινη κάρτα ο Κόβασιτς, μία κίτρινη κάρτα. Η Άρσεναλ εν τέλει, κέρδισε με 1-0 εκείνο το παιχνίδι και μετά, ρώτησε την PGMOL τον λόγο που δεν αποβλήθηκε ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Η απάντηση που πήρε; «Δεν ήθελε να χαλάσει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος!». Έναν χρόνο μετά, ο ίδιος διαιτητής «χαλά» το ματς το πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να σφυρίξει με το «γράμμα» του «νόμου»…

Δημήτρης Μανάκος