Ο Αρτέτα ρώτησε τον Γουάιτ αν μπορεί να παίξει, του είπε «ναι» και είναι τραυματίας!

Εκπληκτική η ιστορία που μοιράστηκε ο Μικέλ Αρτέτα με την Άρσεναλ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι. Αποθέωσε τον Μπεν Γουάιτ, είπε πως έπαιξε τραυματίας!



Ο Αρτέτα ρώτησε τον Γουάιτ αν μπορεί να παίξει, του είπε «ναι» και είναι τραυματίας!

Είναι συγκλονιστικό το δέσιμο που διέπει τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ. Είναι ασύλληπτος ο τρόπος που παίζουν μαζί, το πώς αισθάνονται να αγωνίζονται όλοι μαζί.

Και μεγαλύτερη απόδειξη από ό,τι συνέβη στη συνάντηση με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν υφίσταται. Εκεί που οι «κανονιέρηδες» είδαν τον Καλαφιόρι να χτυπά, παίκτες να βγαίνουν με τραυματισμό, τον Τροσάρ να αποχωρεί με κόκκινη κάρτα.

Ο Μικέλ Αρτέτα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον Μπεν Γουάιτ. Ήξερε πως δεν πρέπει, όντας τραυματίας, αλλά δεν είχε επιλογή. Τον ρώτησε πώς αισθάνεται. Του είπε πως είναι έτοιμος. Και φυσικά, τον αποθέωσε στις δηλώσεις του, λέγοντας πως αν χρειαζόταν, θα περνούσε μέσα από έναν τοίχο!

Συνοπτικά, η δήλωση του Μικέλ Αρτέτα για τον Μπεν Γουάιτ:

«Θα περάσει μέσα από έναν τοίχο για εσένα. Δεν θέλαμε να τον χρησιμοποιήσουμε, αλλά έπρεπε. Του μίλησα, ήθελα να τον προστατεύσω. Ποτέ δεν θα σου πει πως δεν είναι καλά και πως νιώθει τραυματίας!»

Δημήτρης Μανάκος