«Η Άρσεναλ δεν είναι… Λίβερπουλ»: Οι δηλώσεις που έγιναν viral από τον Μπερνάρντο Σίλβα, με «σπόντες» και τίτλους!

Σε διαδικασία σύγκρισης της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ μπήκε ο Μπερνάρντο Σίλβα, μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας πως τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ ήταν πάντα καλύτερα!



«Η Άρσεναλ δεν είναι… Λίβερπουλ»: Οι δηλώσεις που έγιναν viral από τον Μπερνάρντο Σίλβα, με «σπόντες» και τίτλους!

Έχουν «ανάψει» για τα καλά τα «αίματα» ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ και μεγαλύτερη απόδειξη από όσα συνέβησαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο «Έτιχαντ», σαφώς και δεν υφίσταται.

Άπαντες είχαν κάτι να πουν για την αντίπαλη ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Μπερνάρντο Σίλβα το… τερμάτισε.

Μπήκε στη διαδικασία σύγκρισης της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ, είπε πως βασική διαφορά αποτελούν οι τίτλοι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και η πρόθεση των «κόκκινων», όταν συναντούν τη Μάντσεστερ Σίτι, να θέλουν να την κερδίσουν.

Αυτός, σύμφωνα με τον Σίλβα, είναι και ο βασικότερος λόγος που τα Σίτι – Λίβερπουλ είναι ξεχωριστά. Και κάπως έτσι, όπως αντιλαμβάνεστε, οι δηλώσεις του έγιναν… viral!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπερνάρντο Σίλβα:

«Η Λίβερπουλ είναι ανώτερη. Μάλλον επειδή έχει κερδίσει την Premier League, ενώ η Άρσεναλ όχι. Μάλλον επειδή έχει πάρει Champions League, ενώ η Άρσεναλ όχι. Η Λίβερπουλ έπαιζε με εμάς για να μας κερδίσει. Υπό αυτή την έννοια, τα ματς με την Άρσεναλ δεν είναι ίδια, μέχρι και σήμερα!»

Δημήτρης Μανάκος